Πολιτισμός

Συναυλία

Δίπλα σε παιδιά με καρκίνο του ΠΑΓΝΗ η Παυλίνα Βουλγαράκη

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018, 9:00 μμ, Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στέκεται δίπλα στα παιδιά με καρκίνο.

Η Κρητικής καταγωγής ερμηνεύτρια θα πραγματοποιήσει μία φιλανθρωπική μουσική βραδιά με τίτλο «Η Παυλίνα Βουλγαράκη on the road» το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 21.00 στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης-συναυλίας θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών της κλινικής Αιματολογίας και Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη ανταποκρίθηκε με χαρά στο αίτημα της λέσχης Lions “Κνωσός”, ο Μουσικός Σύλλογος “Απόλλων” κι έτσι η συναυλία πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης.

Σε συνέντευξη τύπου στη Περιφέρεια Κρήτης παρουσιάστηκε η εκδήλωση και ο σημαντικός κοινωνικός της σκοπός από τους εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους Υγείας Λάμπρο Βαμβακά, Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκη, την Πρόεδρο του μουσικού συλλόγου «Απόλλων» Ιωάννα Γιάνναρη, την Πρόεδρο της Λέσχης Lions “Κνωσός” Μαίρη Ζηνόζη, την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της συναυλίας Κατερίνα Περγαμινέλη και την Αγγελική Καλογεράκη.

Σε δηλώσεις που έγιναν στη συνέντευξη τύπου για την συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη αναφέρθηκαν:

Λάμπρος Βαμβακάς εντεταλμένος σύμβουλος υγείας: «Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει και συνδιοργανώνει αυτή τη σημαντική εκδήλωση που στόχο έχει την κοινωνική προσφορά, καθώς τα έσοδα  θα διατεθούν για την ενίσχυση της κλινικής αιματολογίας και ογκολογίας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, με την συμμετοχή μιας σημαντικής  καλλιτέχνιδας της Παυλίνας Βουλγαράκη. Η Περιφέρεια στηρίζει τις πρωτοβουλίες που έχουν κοινωνικό στόχο, κοινωνική προσφορά, η  κλινική αιματολογίας και ογκολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου είναι μια κλινική μοναδική στην Κρήτη, και στη Νότιο Ελλάδα, με ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο έργο προσφοράς στα παιδιά με νεοπλασία στο νησί μας και όχι μόνο».

Η Πρόεδρος της λέσχης Lions «Κνωσός» Μαίρη Ζηνόζη:

«Οι Lions ανά τον κόσμο υπηρετούν τον συνάνθρωπο, αφιερώνοντας  τον ελεύθερό τους χρόνο για να προάγουν τις αληθινές αξίες της ζωής. Η λέσχη μας αποφάσισε να οργανώσει μία εκδήλωση για να βοηθήσει τα παιδιά με καρκίνο, και ευχαριστούμε τον κόσμο που θα έλθει να παρακολουθήσει την ποιοτική συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη ενισχύοντας την κλινική αιματολογίας και ογκολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου».

Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της Λέσχης Lions Κνωσός για την συναυλία, Κατερίνα Περγαμινέλη: «Οργανώνουμε την συναυλία αυτή με μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα την Παυλίνα Βουλγαράκη η οποία θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς για τις ανάγκες της κλινικής ογκολογίας αιματολογίας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.  Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την κοινωνική αυτή προσπάθεια».

 

 

Σχόλια