Πολιτισμός

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας «Κυριακή γιορτή και σχόλη»

Τη θέση του κατά της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές θέλει να προβάλει με ένα διαφορετικό τρόπο ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων. Όπως ανακοίνωσε, προκηρύσσει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα “Κυριακή γιορτή και σχόλη”.

«Με αφορμή την επιχειρούμενη κατάργηση της Κυριακής αργίας, καλούμε τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό να αναδείξουν τη σημασία της Κυριακής αργίας στις ζωές μας και να αποτυπώσουν με τη δική τους ευαισθησία κυριακάτικες στιγμές και εικόνες», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος. Στον διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε Έλληνας, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας φωτογράφος ή σπουδαστής σχολής φωτογραφίας, που ζει στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, καθώς και κάθε αλλοδαπός που κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα. Κάθε φωτογράφος θα πρέπει να υποβάλει τις φωτογραφίες του μέχρι και το Σάββατο 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται ψηφιακά στο e-mail emporikosyllogoschanion@gmail.com και θα συνοδεύονται με μικρό κείμενο που αφορά τις φωτογραφίες (μέχρι τρεις σειρές) και με στοιχεία του διαγωνιζόμενου: επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο και e-mail (τηλέφωνο προαιρετικά). Η απονομή των βραβείων που αφορούν φιλοξενία σε ξενοδοχεία της Κρήτης, επαίνων και διακρίσεων θα γίνει την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης των 20 έργων που θα διακριθούν στις 3 Αυγούστου 2018, στο χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, στο παλιό λιμάνι Χανίων. Η έκθεση των φωτογραφιών που θα διακριθούν θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 10 Αυγούστου.

Σχόλια