default-image

Διγενής Ακρίτας και βυζαντινή χορωδία στο Μυλοπόταμο

Πολιτισμός
Διγενής Ακρίτας και βυζαντινή χορωδία στο Μυλοπόταμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Ταλλαία 2017» έχει την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενεί στο πρόγραμμα του με την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου την Θεατρική Ομάδα και την Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:00 στην αυλή της Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής Σωτήρος Χριστού Χαλέπας Μυλοποτάμου θα παρουσιαστεί το θεατρικό έργο του κ. Γεωργίου Καλογεράκη με τίτλο «Διγενής Ακρίτας» σε σκηνοθεσία Απόστολου Κουγιτάκη και πλειάδα σημαντικών συντελεστών.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:00 στην αυλή της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Αττάλης - Μπαλί Μυλοποτάμου, η χορωδία Βυζαντινής Μουσικής, της Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου θα παρουσιάσει ύμνους προς Την Υπεραγία Θεοτόκο και της Θείας Λειτουργίας.

Χοράρχης της θα είναι ο Διευθυντής της Σχολής κ. Ευάγγελος Καπαϊδονάκης, Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής και Πρωτοψάλτης του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου Ρεθύμνου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News