default-image

Οι πωλητές της "Εθνικής Οδού" σε φωτογραφικό λεύκωμα

Πολιτισμός
Οι πωλητές της "Εθνικής Οδού" σε φωτογραφικό λεύκωμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα φωτογραφικό λεύκωμα για τους πωλητές της "Εθνικής Οδού" παρουσιάζουν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου οι διακεκριμένοι καλλιτέχνες φωτογράφοι Charles Weber και Γιώργος Βαρδάκης.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου στις 7 το απόγευμα.

Πρόκειται για ένα έργο πραγματικής και εννοιολογικής "μεταφοράς", φωτο-καλλιτεχνικά οργανωμένης, από την ταχύτητα του φωτός της φωτογραφικής μηχανής και της καλλιτεχνικής αίσθησης, μέχρι τις ταχύτητες της σύγχρονης αλλά και  πατροπαράδοτης βιοτικής ζωής και το ρυθμό των μηχανικών, μεταφορικών μέσων. Μια διαδρομή στο χώρο, το χρόνο και στο λόγο της Τέχνης.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν: η Βούλα Επιτροπάκη, νομικός-συγγραφέας και οι δημιουργοί καλλιτέχνες φωτογράφοι Charles Weber και Γιώργος Βαρδάκης.

Ο Charles Weber, διεθνούς φήμης φωτογράφος, Ελβετικής καταγωγής, με διεθνείς διακρίσεις και εκθέσεις. Ο Γιώργος Βαρδάκης είναι χειρουργός οδοντίατρος και διακεκριμένος φωτογράφος.

Η πρόσκληση  είναι ανοικτή, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, που καλείται στο "Πολύκεντρο Νεολαίας" της Ανδρόγεω Δ. Ηρακλείου, σ' ένα πνευματικό ταξίδι λόγου και εικόνας, αυτοσυνείδησης και ψυχαγωγίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News