default-image

Μαγευτική βραδιά για Μικρούτσικο, Λουιζίδου στον Κερατόκαμπο

Πολιτισμός
Μαγευτική βραδιά για Μικρούτσικο, Λουιζίδου στον Κερατόκαμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία βραδιά μοναδική και συνάμα διαφορετική από όλες τις άλλες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ντόπιοι κάτοικοι αλλά και τουρίστες που βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στον Κερατόκαμπο της Βιάννου. Αιτία η εκδήλωση μελοποιημένης ποίησης με πρωταγωνιστές τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Κώστα Θωμαϊδη και Θύμιο Παπαδόπουλο.

Στο θέατρο "Κοκόλας" και με τους ήχους και τη μυρωδιά της θάλασσας να συντροφεύουν καλλιτέχνες και κοινό, οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν στο έπακρο τη βραδιά μην κρύβοντας την ικανοποίηση τους για την μαγευτική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί.

Την εκδήλωση παρακολούθησε από κοντά και γνωστή ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου που κάνει διακοπές στην Κρήτη με την οικογένεια της και δεν παρέλειψε μάλιστα να φωτογραφηθεί με νεαρές θαυμάστριες της  εμφανώς χαλαρή και χαρούμενη.

Με το πέρας της συναυλίας οι καλλιτέχνες δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριό της περιοχής με Κρητικά εδέσματα, ρακί και λιχουδιές να τους αφήνουν την καλύτερη γεύση της βραδιάς.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερατοκάμπου "η Βίγλα", η Πινακοθήκη Βιάννου "Σάββας Πετράκης", το Σωματείο Φίλων της Πινακοθήκης Βιάννου και η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου μαζί με το Δήμο Βιάννου συνδιοργανώνουν  φέτος πολιτιστικές εκδηλώσεις με τίτλο "Τέχνες του Νότου" στον Κερατόκαμπο Βιάννου, που έχουν ξεκινήσει από τις 8 έως και ολοκληρώνονται στις 13 Αυγούστου με πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες.

Εκτός από τη βραδιά μελοποιημένης ποίησης αναμένεται να πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις.

12 Αυγούστου

Νότιος Ήχος με τους Αχιλλέα Περσίδη, Ζαχαρία Σπυριδάκη, Κολιακουδάκη Δημήτρη και Πολυχρονάκη Γιάννη

8 -13 Αυγούστου

Σεμινάριο Κρητικού μαντολίνου με τον Μιχάλη Σταυρακάκη

13 Αυγούστου

Συναυλία μαθητών σεμιναρίου μαντολίνου

11 - 13 Αυγούστου

Εικαστικό βιωματικό σεμινάριο για παιδιά με την Άννα Χιλετζάκη

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο θέατρο «Κοκόλας» και στους χώρους της πινακοθήκης και αφιερώνονται στη μνήμη του χορηγού τους Δημήτρη Καδιανάκη.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News