default-image

Reunion για τους αποφοίτους του 3ου Λυκείου της χρονιάς του '86

Πολιτισμός
Reunion για τους αποφοίτους του 3ου Λυκείου της χρονιάς του '86

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη διάθεση για μοίρασμα ζωής τριάντα ολόκληρων χρόνων και με νοσταλγική παιδική ματιά, όπως τα πρώτα χρόνια της εφηβείας τους και σύνθημα "Τα μαθητικά χρόνια δεν ξεχνιούνται με τίποτα", οι απόφοιτοι του 3ου Λυκείου Ηρακλείου της χρονιάς του 1986, αποφάσισαν να συναντηθούν.

Για να θυμηθούν τη μυρωδιά φρεσκοκομμένων βιβλίων αρχές Σεπτέμβρη, αίθουσες γεμάτες θρανία, μια έδρα σε βάθρο και μια αυλή μελίσσι ζωντανό. Εκδηλώσεις στο αμφιθέατρο, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και σχολικές ορχήστρες.    

Τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα, κοπάνες στην κοντινή καφετέρια, πρωινά καθημερινής, μαθητικής τρέλας, αποβολές και απονομές βραβείων. Αγωνία και χέρια ιδρωμένα την ώρα των εξετάσεων, όνειρα απλωμένα να λιαστούν στο μεγάλο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στον οποίο λαχταρούσαν, από την πρώτη, να ανέβουν.

«Τριάντα χρόνια από την αποφοίτηση, μα είναι σαν χτες τα πάντα. Μόνο που για να θυμηθούμε ακόμα πιο πολλά πρέπει να μοιραστούμε. Για να μοιραστούμε καλό να μοιραστούμε από κοντά, έτσι ακριβώς όπως μάθαμε στα χρόνια της πρώτης εφηβείας μας, λίγο πριν τη γενιά της κοινωνικής δικτύωσης. Να δούμε τον άλλο στα μάτια και να πειστούμε πως τελικά "χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια, μόνο τρόπο να κοιτάζουν"», αναφέρουν σε μήνυμά τους.

«Φέρτε μαζί σας μπόλικη νοσταλγία, παιδική ματιά, όνειρα μπόλικα, και φυσικά, οι πιο τολμηροί, τη διάθεση για μοίρασμα ζωής 30 χρόνων», αναφέρουν και κλείνοντας το μήνυμά τους απευθύνουν πρόσκληση σε όλους τους αποφοίτους του 3ου Λυκείου Ηρακλείου της χρονιάς του 1986, 17 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8 στο Caffe Gioia Store, Οδός Αγίου Τίτου 10 Τηλ. 2810/331.557.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News