Πολιτισμός

Συναυλία της Κέλυ Θωμά στο Κηποθέατρο

Συναυλία της Κέλυ Θωμά με τον γενικό τίτλο «7Fish - 7Ψάρια» πραγματοποιείται το Σάββατο 16 Ιουλίου στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» στις 21:00.

Λίγα λόγια για την παράσταση:


"7Fish" " - "7Ψάρια"
Η Κέλυ Θωμά παρουσιάζει τη μουσική της σε συνεργασία με καταξιωμένους μουσικούς από την Ελλάδα, το Ιράν και την Ισπανία. Παλαιές παραδόσεις αναμιγνύονται με ένα φρέσκο, μοναδικό ύφος πρωτότυπων συνθέσεων δημιουργώντας ένα νέο, ισχυρό ήχο. Με επιρροές από την Κρήτη, την Περσία, την Τουρκία, την Ινδία και το Αζερμπαϊτζάν, η Κέλυ Θωμά μεταφέρει τον ακροατή στον ωκεανό της μουσικής. Η τελευταία της δισκογραφική παραγωγή, με τίτλο "7Fish", έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από διεθνή μουσικά περιοδικά και ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

"Ένα υπέροχο, συναρπαστικό ταξίδι μέσα από τις ευφυέστατες συνθέσεις της... Μια μουσική έντονη, μυστήρια με ξαφνικές εκρήξεις, κινείται μέσα σε μια σκοτεινή θάλασσα..." περιοδικό fRoots - 5/5 αστέρια - Andrew Cronshaw , Μάιος 2015, #383 

"Άλλοτε σκοτεινή και απειλητική και άλλοτε χαρούμενη και ζωηρή, η μουσική άλλα και το παίξιμο της Κέλυς Θωμά είναι αξιοσημείωτα και συχνά αφήνουν τον ακροατή χωρίς ανάσα..." Raul de Gama "The World Music Report"

"Πανέξυπνες συνθέσεις σε ένα αποκαλυπτικό άλμπουμ..." ABC Radio National , Australia - Lucky Oceans στο "Daily Planet".


Κέλυ Θωμά: Λύρα
Ross Daly: Λύρα, Τάρχου, Σάζι 
Efren Lopez: Hurdy Gurdy, Σάζι, Νταούλι 
Bijan Chemirani: Κρουστά
Ταξιάρχης Γεωργούλης: Ούτι
Σοφία Ευκλείδου: Τσέλο
Παύλος Σπυρόπουλος: Κοντραμπάσο 
Μαρίτζια Κατσούνα: Κρουστά 
Άρης Κορνελάκης: ΛύραΕίσοδος: 8 ευρώ


Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Χουδετσίου

Σχόλια