Πολιτισμός

"Διαδρομή στο Λάκκο" Ηρακλείου το Σάββατο

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα το Δίκτυο Καλλιτεχνών Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει ανοικτή εκδήλωση στην περιοχή του Ηρακλείου γνωστή ως "Λάκκος", στην οποία θα παρουσιάσει την πρώτη του δράση.   

Η δράση αυτή αποτελείται από μια site specific παράσταση στα πλαίσια του "Lakkos Project", το οποίο αποτελεί μία κοινή προσπάθεια για την αναβίωση μίας συναρπαστικής γειτονιάς στο Ηράκλειο

Το Δίκτυο Καλλιτεχνών Ηρακλείου είναι μία αυτόνομη και ανεξάρτητη κίνηση που αποτελείται από καλλιτέχνες του Ηρακλείου απ' όλο το φάσμα των τεχνών (κλασικών, παραδοσιακών, σύγχρονων). Έχει πρωταρχικό σκοπό τη μεταξύ τους επικοινωνία μέσω ανταλλαγής γνώσεων και πληροφοριών, καθώς και τη συνεργασία και παρουσίαση καλλιτεχνικών προτάσεων, δρώμενων και δράσεων.

Βασικές αρχές του δικτύου είναι ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη, η αξιοπρέπεια, η αλληλεγγύη, η αυτοευθύνη, η ειλικρίνεια, το πνεύμα ομαδικότητας και πάνω απ' όλα ο συνεχής διάλογος με την κοινωνία και η ανάδειξη κινήσεων και τάσεων αυτής μέσα από την τέχνη τους.

Συντελεστές της παράστασης:

Νικολής Αβραμάκης

Βισκαδουράκης Στέλιος

Νάνσυ Γαλενιανού

Δήμητρα Δασκαλάκη

Αντώνης Διαμαντής

Νίκος Ζαρωνάκης

Παναγιώτης Ιωαννίδης

Χαρά Κάραλη

Γιάννα Κεφάλα

Θεοδώρα Κοκκινίδη

Ειρήνη Κουτσάκη

Κώστας Μεταξάκης

Αντώνης Περαντωνάκης

Γωγώ Πετραλή

Χρόνης Σαπουντζάκης

Αννέτα Σταχτάρη

Κωνσταντίνος Τσακιρέλης

Βίκη Χρηστάκη

Mathew Halpi

Παίζουν ζωντανά οι μουσικοί

"Εμπάργκο"

Γιάννης Παξιμαδάκης

Ισίδωρος Παπαδάκης

http://thelakkosproject.weebly.com/

https://www.facebook.com/thelakkosproject

Σχόλια