Πολιτισμός

Εκδήλωση Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου με ομιλητή τον Οδ. Ζώρα

Συνεστίαση με θέμα "Καρκινοβατούμε;" πραγματοποιεί ο Ροταριανός Όμιλος την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21:30 στο Ηράκλειο, με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή Χειρουργικής Ογκολογίας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης Οδυσσέα Ζώρα.

«Ο καταξιωμένος καθηγητής Χειρουργικής Ογκολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Οδυσσέας Ζώρας είναι ο πρώτος προσκεκλημένος ομιλητής στο Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου, για τη ροταριανή χρονιά 2015-2016», αναφέρεται στην ανακοίνωση-πρόσκληση του Ροταριανού.

«Ο γνωστός και αγαπητός καθηγητής θα προσπαθήσει με την ομιλία του με θέμα "Καρκινοβατούμε;", να δώσει απαντήσεις με απλές και κατανοητές έννοιες στο κρίσιμο ερώτημα που απασχολεί κάθε σπίτι και κάθε οικογένεια.

Η συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015, στις 21:30, στο ξενοδοχείο "Galaxy".

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου του Ομίλου για συλλογή φαρμάκων υπέρ των κοινωνικών δομών υγείας της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου».

Σχόλια