Πολιτισμός

"Ένα κουκί κι ένα ρεβίθι έφτιαξαν ένα παραμύθι ή..."

Παραμύθια που καλωσορίζουν την Άνοιξη, τα χελιδόνια, τα λουλούδια και όλες τις ομορφιές της φύσης. Παραμύθια που τά ΄φερε για μια ακόμα φορά εκείνο το γνωστό πια παραμυθοπούλι της Ελένης Μπετεινάκη που όλα τα ακούει, κι όλα της τα ψιθυρίζει για να μη χαθούν, να ειπωθούν, να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο μέσα από ιστορίες που φτιάχνονται ξανά και αφηγούνται από την ίδια στα μικρά και μεγάλα παιδιά.

Ιστορίες για τα "Δώρα της Άνοιξης", για εκείνο το πανώριο κι αθάνατο παλικάρι τον Ήλιο και την πεντάμορφη Μαργαρίτα μα και για τα τρία αδέλφια με τα τρία μαγικά φτερά!

Όλα αυτά και πολύ περισσότερα θα τα ακούσουμε το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, στις 11:30 το πρωί στο βιβλιοπωλείο "Δοκιμάκης", στα "Παραμύθια του Σαββάτου".

«Κι αφού τούτη τη μέρα γιορτάζει το κουκλοθέατρο κι όλες οι κούκλες του κόσμου, εμείς μέσα από τις ιστορίες μας θα τις ζωντανέψουμε και ίσως κάτι μαγικό να συμβεί για μια ακόμα φορά!

Κι αν μας φτάσει ο χρόνος θα φτιάξουμε όμορφα λουλούδια να καλωσορίσουμε την Άνοιξη και τα χελιδόνια και τη φύση που αρχίζει σιγά-σιγά να ξυπνά…

Χίλια καλώς να ορίσετε..!».

Σχόλια