Πολιτισμός

Τα "Ημισκούμπρια" για μία μοναδική συναυλία στο Ηράκλειο

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, τα "Ημισκούμπρια" θα ανέβουν στο stage του Cine Studio, για μία και μοναδική συναυλία στο Ηράκλειο.

Καλούνται όλοι οι "Ημίσκουμπρες", όλοι οι fans και όλοι οι λάτρεις της καλής μουσικής και της ποιοτικής σάτιρας να δώσουν το "παρών".

Τα ΗΜΙΖ θα είναι "οπλισμένα" με ρίμες, beats, κοφτερό λόγο και πλούσιο ρεπερτόριο από όλη την δισκογραφία τους, απ' το 1996 μέχρι σήμερα.

Τα "Ημισκούμπρια" είναι ένα από τα σπουδαιότερα και διαχρονικότερα ελληνικά χιπ χοπ συγκροτήματα, αποτελούμενο από τους Δημήτρη Μεντζέλο, Μιθριδάτη και Πρύτανη. Σήμερα, διανύουν το 19ο έτος της κοινής τους πορείας (ξεκίνησαν το 1995!) και έχουν στο ενεργητικό τους δεκάδες singles, δίσκους και είναι το πρώτο ελληνικό χιπ χοπ συγκρότημα που έκανε χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, ενώ το 1999 η διάσημη αμερικάνικη εταιρεία DEF JAM (Beastie Boys ,LL Cool J,Anthrax) δίνει για πρώτη φορά το label της σε ευρωπαϊκό συγκρότημα.

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, θα βρίσκονται κοντά μας στο Ηράκλειο για ένα μοναδικό πάρτι.

Η πόρτα ανοίγει στις: 9:30 μ.μ.

Προπώληση: 10 ευρώ

Τιμή εισιτηρίου: 13 Ευρώ

Σημεία προπώλησης: Βιβλιοπωλείο LEXIS (οδός Έβανς 56), cybercafe PAPERCUT (οδός Χάνδακος 30), "Τεχνόπολις" multiplex (Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμουδάρα).

Σχόλια