Πολιτισμός

Εγκαινιάζεται η έκθεση "ΖΟΟ" στο Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου

Με ταχείς ρυθμούς προετοιμάζεται η νέα θεματική έκθεση με τίτλο "ΖΟΟ" που θα παρουσιάσει το Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου ξεκινώντας από το Ηράκλειο.

Πρόκειται για μια έκθεση στην οποία ζητήθηκε από τους καλλιτέχνες που παίρνουν μέρος σ' αυτή να εκφράσουν αλλά και να εκφραστούν με την εικονογραφική τους επιτηδειότητα τον εγκλεισμό ή την ελευθερία του άγριου ή του ήμερου ζώου και του ανθρώπου συμπεριλαμβανομένου.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό, καθώς μπορεί και συνθέτει το σύνολο των προτάσεων, δημιουργώντας ένα αξιολογότατο και εντυπωσιακό θέαμα. Η έκθεση αυτή απευθύνεται όχι μόνο στους φιλότεχνους αλλά και στους μικρούς μας φίλους, στους οποίους δίδεται ευκαιρία σε μια πρώτη επαφή να αναγνωρίσουν και να ανακαλύψουν τους φίλους αυτούς μέσα από τα έμπειρα χέρια των δημιουργών των έργων.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί αύριο Σάββατο 3 Ιανουαρίου, στις 7 το βράδυ, και θα διαρκέσει δύο μήνες... Θα παραμένει ανοικτή για το κοινό κάθε βράδυ από τις 6 μέχρι τις 8, εκτός από Σάββατο και Κυριακή, καθώς επίσης και μετά από ραντεβού οποιαδήποτε άλλη μέρα και ώρα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Συμμετέχουν με έργα τους οι Αριστοτέλης Γραμματικάκης, Έφη Μελά, Έφη Μάνου, Φωτεινή Στεφανίδη, Όλγα Χανδελή, Γιάννης Δημητράκης, Γιάννης Νομικός, Κωστής Μουδατσάκης, Κώστας Σιαφάκας, Μάριος Πελώνης, Δημήτρης Τζαννής, Λυδία Μαργαρώνη, Αρετή Κλουτσινιώτη, Μηνάς Καμπιτάκης, Σύλβια Αντωνιάδη, Ελενα Καλαμάρα, Πέπη Χατζηδάκη, Ειρήνη Βογιατζή, Τάκης Περάκης, Νίκος Μιχαλιτσιάνος, Στέλιος Αλεξάκης, Άννα - Μαρία Σμυρνάκη, Αντώνης Παυλάκης και Μανόλης Αποστολάκης.

Σχόλια