Πολιτισμός

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο "Μύλος"

Για μία και μόνο βραδιά το κοινό του Ηρακλείου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη μοναδική ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου στη Μουσική Σκηνή "Μύλος" την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Πάθος, αυθεντικότητα και άρωμα Ελλάδας είναι κάποια μόνο από τα στοιχεία που ταυτίζονται με την ξεχωριστή φωνή της. Το ίδιο πάθος χαρακτηρίζει και τις ζωντανές εμφανίσεις της.

Φέτος η Ελένη δίνει μια καινούργια αύρα στις ζωντανές εμφανίσεις της και θα βρεθεί ξανά στη σκηνή, μετά από καιρό, με τον παλιό της συνεργάτη Κώστα Λειβαδά, υπεύθυνο για πολλά από τα πλέον πετυχημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της ("Παιδιά των δρόμων", "Πιάσε με", "Χελιδόνι", "Εγώ σ' αγάπησα εδώ", "Είναι εντάξει μαζί μου", κ.ά.).

Οι δύο τους συναντιούνται δημιουργικά για άλλη μια φορά αυτό τον καιρό, στο τραγούδι "Των φίλων τα σπίτια", που προλογίζει το επόμενο album της που θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο. Ένα συγκινητικό τραγούδι σε μουσική της Ελένης Τσαλιγοπούλου και στίχους του Κώστα Λειβαδά.

Ο Κώστας Λειβαδάς θα τη συνοδεύσει στο πιάνο σε μερικά από τα τραγούδια που σφράγισαν τη συνεργασία τους αλλά και σε τραγούδια-εκπλήξεις που θα αποδώσουν μαζί. Στο πρόγραμμα δίνεται χώρος τόσο στις δικές της συνθέσεις που έγιναν τραγούδια μέσα από στίχους καταξιωμένων δημιουργών όσο και σε τραγούδια από την εικοσάχρονη πορεία της.

Φυσικά, δε λείπει η απογειωτική της ερμηνεία σε παλιά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια που έχουν μεγάλο χώρο στην καρδιά της Ελένης. Όλα αυτά μέσα από ολοκαίνουργιες ενορχηστρώσεις που τα κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα και σημερινά, παιγμένα από μια σύγχρονη ηλεκτρική μπάντα.

Info

Ημερομηνία: 1/2/2013

Έναρξη: 22:30

Μουσική Σκηνή "Μύλος", Ηράκλειο

Είσοδος: 10 ευρώ, φοιτητικό 5 ευρώ

Σχόλια