Cretaweather: Υποβρύχιες live μεταδόσεις από την Κρήτη

Περίεργα
Cretaweather: Υποβρύχιες live μεταδόσεις από την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μη κερδοσκοπικός Σύλλογος “Καιρών Κρήτες - Cretaweather” προσφέρει και δραστηριοποιείται και στους τέσσερις νομούς του νησιού μας»

Η πρώτη υποβρύχια κάμερα στην Ελλάδα με live εικόνα και ήχο από τη θάλασσα και μια δεύτερη κάμερα με θέμα από ψηλά της παραλίας Καραβοστάσι στο Μπαλί Μυλοποτάμου τοποθετήθηκε σε συνεργασία με το Cretaweather.gr και τη συνεισφορά συλλόγων της περιοχής, ιδιωτικών εταιρειών και ιδιωτών, που μνημονεύονται στη σχετική ανάρτηση του χρήστη του Facebook, Anastasio Nicha.

Στην ανάρτηση αυτή αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η Live Streaming κάμερες θα αποτελέσουν πόλο έλξης για επισκέπτες και κατοίκους να μπορούν να απολαύσουν την ποικιλομορφία των θαλάσσιων ειδών (κρυστάλλινα νερά με είδη ψαριών #Snorkeling Adventures) και να απολαύσουν τα κρυστάλλινα νερά στην παράλια Καραβοστάσι Karavostasi Beach Bali Crete Bali Crete🇬🇷 Μπαλί Κρήτης!!!, στο Μπαλί Ρεθύμνου, Δήμος Μυλοποτάμου, με προσθετικό όφελος την ενίσχυση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού (Cultural immersion) σε αυτή τη δύσκολη χρονικά περίοδο. Ελπίζουμε η κίνηση αυτή να συμπαρασύρει και άλλους φορείς στο νησί της Κρήτης, με στόχο τη live μετάδοση τέτοιων εικόνων! Η επόμενη κίνηση είναι η τοποθέτηση ενός μετεωρολογικού σταθμού, που θα δίνει live δεδομένα για τον καιρό στην περιοχή... Σύντομα online.

Ο μη κερδοσκοπικός Σύλλογος “Καιρών Κρήτες - Cretaweather” προσφέρει και δραστηριοποιείται και στους τέσσερις νομούς του νησιού μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News