«40’ για να πετάξω τα σκουπίδια κύριε Αντιδήμαρχε;» - Απίστευτη ταλαιπωρία για τους κατοίκους στις Βασιλειές

Περίεργα
«40’ για να πετάξω τα σκουπίδια κύριε Αντιδήμαρχε;» - Απίστευτη ταλαιπωρία για τους κατοίκους στις Βασιλειές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πλησιέστερος κάδος απέχει… 2,6 χιλιόμετρα  

Δεν έχει προηγούμενο η κατάσταση με την εναπόθεση απορριμμάτων στην περιοχή των Βασιλειών, με κατοίκους να καταγγέλλουν την απομάκρυνση των κάδων χωρίς εξήγηση και αφορμή.

Χαρακτηριστική η καταγγελία πολίτη από την οδό Κύπρου, ο οποίος αφού δεν διαθέτει όχημα αναγκάζεται τις τελευταίες τρεις ημέρες να περπατήσει 20 λεπτά περίπου για να πετάξει τα απορρίμματα στον κοντινότερο κάδο.

«40’ για να πετάξω τα σκουπίδια κύριε Αντιδήμαρχε;», ήταν η φράση που συνόδευσε την εν λόγω καταγγελία όπως επίσης και ο σχετικός χάρτης από την περιοχή με σκοπό να αντιληφθούμε την ανυπαρξία των κάδων.

«Και στα 3 διαφαινόμενα σημεία υπήρχαν κάδοι. Πριν λίγες ημέρες αφαιρέθηκαν εν μια νυκτί από τα σημεία 1 & 2. Έπρεπε λοιπόν να διανύσω απόσταση 1,3 χιλιομέτρων και 20 λεπτά μόνο για να προσεγγίσω στους κάδους του σημείου 3. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, γιατί απ’ ότι αντιλήφθηκα και στο σημείο 3 πλέον δεν υπάρχουν κάδοι εναπόθεσης απορριμμάτων», ανέφερε ο κάτοικος της περιοχής, κάνοντας έκκληση για να βρεθεί άμεσα λύση.

Εσείς αρμόδιε κ. Αντιδήμαρχε, θα κάνατε 40 λεπτά με τα πόδια ή καλύτερα 2,6 χιλιόμετρα , προκειμένου να πετάξετε τα σκουπίδια;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News