Τι θα τα κάνεις 10 πακέτα μακαρόνια και 15 πακέτα ρύζι, για δύο εβδομάδες;

Περίεργα
Τι θα τα κάνεις 10 πακέτα μακαρόνια και 15 πακέτα ρύζι, για δύο εβδομάδες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν… «ακρίδες» στο σούπερ - μάρκετ

Μόλις ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας τα έκτακτα μέτρα, τα σούπερ-μάρκετ έμελλε να ζήσουν... υπέροχες στιγμές.

Είναι απόγευμα περίπου 7:30. Έξι ταμεία ανοιχτά, και τα έξι με απίστευτες ουρές. Φυσικά οι πολίτες είχαν γεμίσει τα καρότσια τους με πολλά προϊόντα. Αυτή είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζεις μπαίνοντας στο σούπερ-μάρκετ.

Και... τόλμησα να διασχίσω τους διαδρόμους. Σχεδόν άδεια τα περισσότερα ράφια. Λίγες οδοντόκρεμες πεταμένες από εδώ και από εκεί, ενώ ακόμα λιγότερα και τα πακέτα ρυζιού και μακαρονιών. Μάσκες, γάντια και αντισηπτικά στο χέρι... μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον.

Εντάξει, ήταν φυσικό να συμβεί κάτι τέτοιο και καλό είναι να εφοδιαζόμαστε με τα απαραίτητα για όσες ημέρες χρειαστεί να μείνουμε στο σπίτι.

Εξάλλου η κυβέρνηση ανακοίνωσε πόσο σημαντικό είναι να αποφεύγουμε τις άσκοπες βόλτες και καλό είναι να υπακούσουμε. Αλλά τα 10 πακέτα μακαρόνια, τα 15 πακέτα ρύζι, τα 5 σακουλάκια με φακές και ένα σωρό άλλα τρόφιμα πιστεύεις ότι θα τα χρειαστείς όλα μέσα σε δύο εβδομάδες;

Κάνε κράτει, για να μπορέσουν να αγοράσουν και άλλοι συμπολίτες σου προϊόντα για το σπίτι τους αυτές τις κρίσιμες στιγμές. Έπεσαν όλοι σαν ακρίδες...

(Φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News