Η Ραφαέλα και το φιλοδώρημα για το όνειρό της!

Περίεργα
Η Ραφαέλα και το φιλοδώρημα για το όνειρό της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφετηρία την Κρήτη να πάει στην Εύβοια… αλωνίσει τα Βαλκάνια… ταξιδέψει στην Ισπανία και την Πορτογαλία

Κάπου στην περιοχή του Αϊ Γιάννη στο Ηράκλειο είναι ένα μικρό take away που στεγάζει τα όνειρα και τις ελπίδες μιας πιτσιρίκας. Είναι η Ραφαέλα. Ευγενική μορφή και συμπεριφορά, μου τράβηξε την προσοχή γιατί τον συνηθισμένο “κουμπαρά” για τα tips (φιλοδωρήματα) τον έκανε... ζωντανό. “Τίp my dream” λέει και το εννοεί!

Γιατί έχει όνειρα το κορίτσι! Κάνει τη διπλωματική της τώρα με αντικείμενο τον κοινοτισμό. Και θέλει να αγοράσει ένα μικρό βανάκι - μια “φτιαγμένη” κλούβα για την ακρίβεια - και μ’ αυτό ν’ αλωνίσει τις κοινότητες.

Με αφετηρία την Κρήτη να πάει στην Εύβοια, ν’ αλωνίσει τα Βαλκάνια, να ταξιδέψει στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Εκεί που ξέρει πως υπάρχουν ένα σωρό κοινότητες... «Να δω με τα μάτια μου και να καταγράψω. Να μελετήσω συμπεριφορές και τρόπους οργάνωσης των κοινοτήτων. Θέλω να είναι βιωματικό το διδακτορικό μου», λέει και τα ματάκια της σπιθίζουν! Έχει όνειρα σας λέω! Κι είμαι σίγουρη, θα βγουν αληθινά... Γιατί μάχεται γι’ αυτά και γιατί σίγουρα στο πλευρό της στέκονται αρκετοί...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News