Απίστευτο: Περιέφραξε δρόμο και μάλιστα... νόμιμα

Περίεργα
Απίστευτο: Περιέφραξε δρόμο και μάλιστα... νόμιμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικίνδυνο σημείο για τροχαία ατυχήματα

Ένα απίστευτο περιστατικό λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες στο Ηράκλειο και ειδικότερα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου της ευρύτερης περιοχής, η οποία έστειλε και τη σχετική φωτογραφία στο neakriti.gr, ιδιώτης περιέφραξε τμήμα του δρόμου επί της οδού Αγίου Στεφάνου, με την πρόφαση, όπως γράφει χαρακτηριστικά η κάτοικος πως «δεν έχει λάβει αποζημίωση για το συγκεκριμένο τμήμα που του αφαιρέθηκε για να ανοίξει ο δρόμος». 

Όπως είναι εμφανές στη σχετική φωτογραφία, αλλά και όπως σχολιάζει η ίδια, ο δρόμος έχει στενέψει από την… πρωτοβουλία του εν λόγω ιδιώτη, με αποτέλεσμα, τόσο να έχει επηρεαστεί η ομαλή διέλευση των οχημάτων, όσο και να είναι αυξημένος ο κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος.

Πάντως, η κάτοικος της περιοχής, αναφέρει πως για το θέμα έχει κληθεί η Τροχαία, η οποία ωστόσο, όπως λέει «δεν μπορεί να βοηθήσει».

Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου, κ. Γιάννης Αναστασάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά στο neakriti.gr πως η εν λόγω περίφραξη είναι νόμιμη και εντός του σχεδίου πόλεως. Μάλιστα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο Δήμος Ηρακλείου έχει μεριμνήσει για την τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων σήμανσης.

Παρόλα αυτά, αξίζει να τονιστεί πως, όπως ανέφερε ο κ. Αναστασάκης, ο Δήμος έχει αιτηθεί την πλήρη διάνοιξη του δρόμου από την πολεοδομία.

Πάντως, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν ο ιδιοκτήτης έλαβε τη σχετκή αποζημίωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News