Λαθραίο... μασάζ στις παραλίες, με το αζημίωτο

Περίεργα
Λαθραίο... μασάζ στις παραλίες, με το αζημίωτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόπιοι και τουρίστες απολαμβάνουν μασάζ από ανθρώπους που πριν από λίγο μπορεί να είχαν προσαχθεί

Το θερμόμετρο στα ύψη, η θάλασσα «λάδι» και η ευκαιρία για τους πολίτες να πάνε στην παραλία είναι μεγάλη, αρκεί να μπορέσουν να βρουν χρόνο ανάμεσα στις υποχρεώσεις τους.

Όμως, πηγαίνοντας σε μία πλαζ, δε βλέπουμε μόνο λουόμενους να κάνουν τα μπάνια τους ή να κάθονται κάτω από τον ήλιο για να μαυρίσουν.

Υπάρχουν και εκείνοι οι πλανόδιοι που είτε σου πουλούν βραχιολάκια, είτε λουκουμάδες, ενώ πολλοί είναι και εκείνοι -κατά κύριο λόγο αλλοδαποί- οι οποίοι προσφέρουν μασάζ, με το αζημίωτο φυσικά!

Και δεν είναι λίγοι αυτοί που αφήνονται στα χέρια της κάθε κοπέλας ή του κάθε άντρα ο οποίος θέλει να κάνει μασάζ. Την… παροχή αυτή διαχρονικά την επιλέγουν οι τουρίστες στις παραλίες της Κρήτης, όμως και ντόπιοι παίρνουν την απόφαση να απολαύσουν κάτι τόσο χαλαρωτικό δίπλα στη θάλασσα.

Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε πως κάτι τέτοιο είναι παράνομο, γεγονός που δεν πτοεί κανένα: ούτε αυτόν που παρέχει το μασάζ ούτε αυτόν που το δέχεται. Και αν ουκ ολίγες φορές έχουν γίνει προσαγωγές, οι άνθρωποι που… πουλούν μασάζ, αφήνονται μετά από λίγο ελεύθεροι συνεχίζοντας τη δουλειά τους.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News