Απίστευτο, κι όμως αληθινό: Έκανε… πάρκινγκ τον κυκλικό κόμβο!

Περίεργα
Απίστευτο, κι όμως αληθινό: Έκανε… πάρκινγκ τον κυκλικό κόμβο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πάρκινγκ μετατράπηκε ο κυκλικός κόμβος στην Όαση

Σε… πάρκινγκ έχει μετατραπεί ο κυκλικός κόμβος στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη, Χρυσοστόμου και Έβανς, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Μπορεί ναι μοιάζει απίστευτο, όμως είναι αληθινό…

Ένας εφευρετικός - αν μη τι άλλο - οδηγός, ο οποίος (προφανώς) δεν έβρισκε εύκολα κάποια ελεύθερη θέση στάθμευσης, αποφάσισε να παρκάρει το αυτοκίνητό του… μέσα στον κυκλικό κόμβο!

Πρόκειται για τον κυκλικό κόμβο, που έχει δημιουργηθεί, από τον Απρίλιο στη συμβολή των παραπάνω οδών, ο οποίος είναι, προσωρινά - σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου - κατασκευασμένος με νεροπαγίδες.

Πρόκειται για μία πρωτοφανή εικόνα η οποία αποτυπώθηκε, περίπου, στις 11 το βράδυ της Παρασκευής. Ωστόσο, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, υπήρξαν και άλλοι οδηγοί που ακολούθησαν το… παράδειγμά του, αφού, έκτοτε, έχουν θεαθεί και άλλα οχήματα να βρίσκονται σταθμευμένα φαρδιά - πλατιά στο ιδιότυπο αυτό… «πάρκινγκ».

Τώρα… Φταίει ο οδηγός, που από ότι φαίνεται αποφάσισε να αξιοποιήσει τον... αναξιοποίητο χώρο εντός του κυκλικού κόμβου; Φταίνε οι ιθύνοντες που δεν… παρατήρησαν το όχημα που είχε παρκάρει φαρδιά - πλατιά μέσα τον κόμβο; Φταίνε οι νεροπαγίδες που βρίσκονται εκεί - προσωρινά πάντα - εδώ και περισσότερους από δύο μήνες;

Τα συμπεράσματα, δικά σας…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News