Εκλογές 2019: Δεκάδες παραβάν και κάλπες σηματοδοτούν την αντίστροφη μέτρηση

Περίεργα
Εκλογές 2019: Δεκάδες παραβάν και κάλπες σηματοδοτούν την αντίστροφη μέτρηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Οργασμός" εργασίας 9 μέρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών

Η φράση «Η εικόνα μιλάει από μόνη της», ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του συγκεκριμένου σχολίου.

Αν μη τι άλλο οι εκλογές πλησιάζουν και πέραν του αγώνα που δίνουν οι υποψήφιοι, αγώνας δίνεται και από τον κρατικό μηχανισμό προκειμένου τα πάντα να είναι έτοιμα ανήμερα της 26 Μαΐου.

Η προεκλογική προετοιμασία διεξάγεται με πυρετώδεις ρυθμούς.  

Είναι ενδεικτικές άλλ οι φωτογραφίες του Νίκου Χαλκιαδάκη έξω από το Παγκρήτιο Στάδιο.

Δεκάδες παραβάν και κάλπες έχουν ήδη συγκεντρωθεί, αφήνοντας διάχυτο πλέον το άρωμα εκλογών και απομένοντας μόλις 9 ημέρες πριν τις εκλογές

«Οργασμός» εργασίας όμως και για τους υπαλλήλους που καλούνται να ανταποκριθούν στις απαιτητικές ανάγκες των εκλογών προκειμένου το πρωί της 26ης Μαΐου τα πάντα να είναι έτοιμα και στην θέση του.

Και σε εσωτερικούς χώρους του Παγκρήτιου Σταδίου έχει συγκεντρωθεί εκλογικό υλικό με τους σάκους που έχουν συγκεντρωθεί να περιλαμβάνουν σφραγίδες, φακέλους, ψηφοδέλτια κτλ.

Η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί σε 15 μέρες, με καταληκτική ημερομηνία την 23η Μαΐου. Υπάλληλοι των δήμων θα μεταφέρουν την προηγουμένη των εκλογών (Σάββατο 25 Μαΐου) όλο το εκλογικό υλικό στα τμήματα, ενώ θα στηθούν και τα παραβάν για να υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για την ψηφοφορία της Κυριακής, από τις 7 το πρωί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News