Πήγαν σε... τρεις παραλίες για να βρουν μια ξαπλώστρα

Περίεργα
Πήγαν σε... τρεις παραλίες για να βρουν μια ξαπλώστρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κυριακή, γιορτή και σχόλη να ‘ταν η βδομάδα όλη».

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν οι Κρητικοί χτες Κυριακή, και δεν έχασαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αυτή τη μέρα σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες… έτσι λοιπόν μικροί, μεγάλοι, ζευγάρια, οικογένειες ή και μόνοι ξεχύθηκαν στις παραλίες του νησιού και απόλαυσαν τη θάλασσα με την ψυχή τους.

Τουλάχιστον στο Ηράκλειο, οι παραλίες ήταν ασφυκτικά γεμάτες από το πρωί έως αργά το βράδυ.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε περίπου στις 9 το βράδυ της Κυριακής και όπως φαίνεται, ο κόσμος όχι απλά δε σηκώνεται να φύγει, αλλά κολυμπάει ακόμα. Η θάλασσα είναι «λάδι», ο ήλιος δύει και οι θερμοκρασίες είναι υψηλές.

Να σημειωθεί μάλιστα, πως πολλές παρέες την Κυριακή χρειάστηκε να ψάξουν σε πολλές παραλίες για να βρουν μια ξαπλώστρα ή έστω μια καρέκλα για να κάτσουν. Μάλιστα, το μεσημέρι μία παρέα έκανε... βόλτα σε τρεις παραλίες προκειμένου να βρει λίγο χώρο. Έκατσαν τελικά στην τρίτη παραλία, χωρίς όμως να βρουν ξαπλώστρα ή ομπρέλα.

Πάντως, και σήμερα οι θερμοκρασίες θα είναι «φωτιά», όμως επειδή πολλοί δουλεύουν και δε θα καταφέρουν να κάνουν βουτιά στη θάλασσα, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την Κυριακή τους μέχρι αργά το βράδυ!

Γ. Αρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News