"Μικρά κ' Περίεργα"

Το πικάρισμα του Ζουγανέλη για την πλατεία Κορνάρου (video)

Στις πιο δύσκολες στιγμές της ελληνικής ιστορίας τα μηνύματα έλεγαν που έπρεπε να περάσουν στο λαό απέναντι στους προεξάρχοντες, τα έγραφαν σε στίχους των τραγουδιών.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως θέλησε να κάνει και ο επιτυχημένος καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης που βρέθηκε στο Αρκαλοχώρι για καλοκαιρινή συναυλία και που πάντως δεν "μάσησε" τα λόγια του και τα... έσουρε στον Δήμαρχο Ηρακλείου με τον δικό του καυστικό τρόπο.

Βέβαια στην περίπτωσή μας, δεν αποτελεί κάποιο μήνυμα απελευθερωτισμού, αλλά ένα πικάρισμα μεταξύ άλλων για το πρόσωπο της νέας πλατείας Κορνάρου για το οποίο φαίνεται πως... καμώνονται στην Λότζια. Που να έβλεπε δηλαδή και τις "μαυρίλες" από τα λάστιχα των ταξί για τα οποία αποφασίστηκε πως θα λογίζονται ως... πεζοί και θα ανεβοκατεβαίνουν στα μαρμαρένια αλώνια (sic) της πλατείας.

Αν και υπερβολικός στους χαρακτηρισμούς του ο Γιάννης Ζουγανέλης -όπως πάντα άλλωστε- πέταξε την ατάκα του προς το κοινό. Μάλιστα, κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο σχετικό βίντεο από εκείνη τη στιγμή.

V.K.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια