"Μικρά κ' Περίεργα"

"Ζητείται επειγόντως ψυχίατρος"...

Αυτόνομη κάθοδο στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές αποφάσισε η "Δημιουργία, ξανά!", μετά από πρόταση του προέδρου της Θάνου Τζήμερου.

Στα ψηφοδέλτια του κόμματος θα συμμετάσχουν και ανεξάρτητες προσωπικότητες του μεταρρυθμιστικού χώρου, όπως προαναγγέλλεται.

Για άλλη μια φορά ασκείται σκληρή κριτική στη συγκυβέρνηση, λέγοντας πως πέτυχαν το απόλυτο πολιτικό παράδοξο και πως «ζητείται επειγόντως ψυχίατρος».

Η "Δημιουργία, ξανά!" υποστηρίζει πως «κάθε μνημόνιο είναι ντροπή διότι αποδεικνύει την ανικανότητα του πολιτικού προσωπικού της χώρας να συνθέσει ένα πανεθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση».

Αν και ήταν το μοναδικό πολιτικό κόμμα το οποίο ευθέως υποστήριζε ότι το 1ο μνημόνιο θα έπρεπε να το είχαμε εφεύρει εμείς, για το "μνημόνιο Τσίπρα" εκφράζει επιφυλάξεις. Προειδοποιεί πως, μολονότι προβλέπει σωστές μεταρρυθμίσεις, θα έχει καταστροφικές συνέπειες, γιατί «τις συνδυάζει με άγρια, παράλογη και αντιαναπτυξιακή φορολογία η οποία δε βασίζεται σε εισοδήματα και προφανώς δεν μπορεί να αποδώσει»...

ΕΣΤ

Σχόλια