"Δεν υπάρχει θέμα Τσαπανίδου στον ΣΥΡΙΖΑ" - Διέψευσε τις φήμες η ίδια

Παραπολιτικά
"Δεν υπάρχει θέμα Τσαπανίδου στον ΣΥΡΙΖΑ" - Διέψευσε τις φήμες η ίδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη πηγή που μίλησε στο «Ποντίκι»

Παρά τις αρχικές διαρροές κύκλων που έκαναν λόγο για ενδεχόμενο απομάκρυνσης της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου, μετά το δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα, ένα τέτοιο σενάριο δεν φαίνεται να προχωράει.

Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη πηγή που μίλησε στο «Ποντίκι», δεν υπάρχει θέμα Τσαπανίδου στον ΣΥΡΙΖΑ και η ίδια παραμένει στη θέση της.

"Δεν παραιτούμαι", σχολίασε η Πόπη Τσαπανίδου, τις φήμες που πυροδότησε η πλήρης εξαφάνισή της από τη δημοσιότητα από την επομένη της εκλογικής συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, που ήταν προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, δεν εμφανίστηκε ούτε στο Προεδρικό Μέγαρο χθες Τετάρτη, στη σύσκεψη των Αρχηγών, όπου συνήθως οι πολιτικοί αρχηγοί προσέρχονται συνοδευόμενοι από τους εκπροσώπους τους- ο κ. Μητσοτάκης ήταν με τον Δημήτρη Τσιόδρα, διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Μαξίμου- ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ το βράδυ της Κυριακής.

Μάλιστα η εξαφάνισή της ήταν από τα πιο δημοφιλή θέματα στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ αμέσως μετά άρχισαν και τα σενάρια για παραίτηση και οι πληροφορίες για ομάδες εντός του ΣΥΡΙΖΑ που της χρεώνουν την ήττα και ζητούν την παραίτησή της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News