Ηράκλειο: Δεν έλυσαν το κυκλοφοριακό στην παραλιακή, απλώς το μετατόπισαν!

Παραπολιτικά
Ηράκλειο: Δεν έλυσαν το κυκλοφοριακό στην παραλιακή, απλώς το μετατόπισαν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρέπει να γνωρίζουν στη Λότζια, έστω και στο... παρά πέντε, πως το κυκλοφοριακό πρόβλημα και η αντιμετώπισή του χρειάζεται σχεδιασμό ουσίας και όχι δουλειές του ποδαριού, ίσα-ίσα για να πανηγυρίσουν - Άραγε στην κριτική που κάνουν κατανοούν την προχειρότητα;

Υπερηφανεύονται πως έλυσαν, λέει, το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην παραλιακή, με τη διαφορά πως μάλλον το μετατόπισαν δυτικά του παράκτιου μετώπου, μιας και η κατάσταση στη συμβολή με την Αρχιεπισκόπου Μακαρίου καθημερινά δοκιμάζει τις αντοχές των οδηγών, αλλά και των πεζών.

Παράλληλα, τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε να μπλοκάρει και η οδός Μητσοτάκη, με τα κολoνάκια μάλλον να έχουν παγιωθεί στο συγκεκριμένο σημείο, όπως και στην πλατεία Κορνάρου, αλλά και την οδό Αγίου Μηνά.

Πρέπει να γνωρίζουν στη Λότζια, έστω και στο... παρά πέντε, πως το κυκλοφοριακό πρόβλημα και η αντιμετώπισή του χρειάζεται σχεδιασμό ουσίας και όχι δουλειές του ποδαριού, ίσα-ίσα για να πανηγυρίσουν. Άραγε στην κριτική που κάνουν κατανοούν την προχειρότητα;

Όχι, το ερώτημα δε θα απαντηθεί και το ξέρουμε από πρώτο χέρι, όμως αρκούν οι προχειρότητες; Οι πολίτες, πάντως, καθημερινά δίνουν την απάντηση, ανεβαίνοντας τον δικό τους “Γολγοθά” σε μια πόλη που μάλλον... “έχασε την μπάλα”. Αυτό να το γνωρίζει και η επόμενη δημοτική Αρχή, που πρέπει να τα κάνει όλα από την αρχή. Ας ελπίσουμε ότι κάποτε το Ηράκλειο θα λάβει αυτό που πραγματικά του αξίζει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News