default-image

Μια επίσκεψη όλο χαμόγελα στον Όμιλο της Κρήτη TV

Παραπολιτικά
Μια επίσκεψη όλο χαμόγελα στον Όμιλο της Κρήτη TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μικροί μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου είχαν την ευκαιρία να γίνουν "δημοσιογράφοι" για λίγες ώρες και να ξεναγηθούν στα Μέσα του Ομίλου της Κρήτη TV

Μια διαφορετική επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν σήμερα, μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, οι οποίοι και «γέμισαν» με χαμόγελα τους χώρους και τις εγκαταστάσεις του ομίλου της «Κρήτη TV».

Συνοδευόμενοι από τις δασκάλες και τους δασκάλους τους, οι μικροί φίλοι της Πέμπτης και της Εκτης τάξης του δημοτικού, ξεναγήθηκαν και είδαν από κοντά τους χώρους όπου τυπώνεται η εφημερίδα «Νέα Κρήτη», τα τηλεοπτικά στούντιο της "Κρήτη TV" όπου «βγαίνουν» οι εκπομπές, το site neakriti.gr όπου συνεχώς «ανεβαίνουν» οι ειδήσεις και τα στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού 9,84 από όπου «εκπέμπουν» καθημερινά οι εκπομπές.

Ιδιαίτερα, κατά την επίσκεψή τους στην αίθουσα σύνταξης, οι μαθητές ενημερώθηκαν για τη διαδικασία, αξιολόγησης και ιεράρχησης των ειδήσεων και... όπως αποδείχτηκε είναι αρκετά εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες, απευθύνοντας εύστοχες ερωτήσεις για την λειτουργία του κάθε Μέσου ξεχωριστά.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η επίσκεψη τους, τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο Τυπογραφείο, είδαν το πρώτο τύπωμα, ενώ δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν στην κεντρική είσοδο του Ομίλου, με την εφημερίδα «Νέα Κρήτη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News