Επίθεση στην κυβέρνηση από το Ρέθυμνο

Παραπολιτικά
Επίθεση στην κυβέρνηση από το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενόψει της κάλπης που θα αναδείξει τη νέα διακυβέρνηση της χώρας, ο Ανδρέας Ξανθός θέτει στο εκλογικό σώμα το δίλημμα «ή οι ανάγκες των πολλών ή τα συμφέροντα των λίγων»

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση της Ν.Δ. και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το «βαθύ κράτος» που - όπως είπε - συντηρεί εξαπέλυσε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο Ρέθυμνο, Ανδρέας Ξανθός, παρουσιάζοντας σε συνέντευξη Τύπου τις κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις για μια σειρά ζητημάτων που αποτελούν, σύμφωνα με τον ίδιο, τη βάση της πολιτικής ατζέντας για τον νομό στον δρόμο προς τις εθνικές εκλογές.

Ο πρώην υπουργός Υγείας, μετά τις αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό που σηματοδότησε η τραγωδία στα Τέμπη, αναφέρθηκε στον ενεργό ρόλο κυρίως των νέων που ζητούν δικαίωση, τονίζοντας ότι η διαχωριστική γραμμή της εκλογικής αναμέτρησης επικεντρώνεται στη ριζική αλλαγή.

Ενόψει της κάλπης που θα αναδείξει τη νέα διακυβέρνηση της χώρας, ο Ανδρέας Ξανθός θέτει στο εκλογικό σώμα το δίλημμα «ή οι ανάγκες των πολλών ή τα συμφέροντα των λίγων». Επίσης, σημειώνει με έμφαση πως η βασική στόχευση του κόμματός του είναι να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των αναποφάσιστων πολιτών, που βάσει των δημοσκοπήσεων αγγίζουν το 17,5% και που - όπως πρόσθεσε - η κυβέρνηση της Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχουν πλέον εχέγγυα αξιοπιστίας για να πείσουν.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε όμως και για τις μετεκλογικές συνεργασίες, “κλείνοντας” ουσιαστικά το “μάτι” στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο κ. Ξανθός, μιλώντας ακόμα και για τα όσα προηγήθηκαν εσωτερικά στο κόμμα του με αφορμή τη στάση του Παύλου Πολάκη, ξεκαθάρισε πως το θέμα αυτό έχει πλέον κλείσει και όλοι μαζί είναι έτοιμοι να δώσουν τον αγώνα τους ενόψει των εκλογών.

Τέλος, ο Ρεθυμνιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απαριθμώντας τους πέντε βασικούς άξονες του κοινοβουλευτικού του έργου, εστίασε στον πρωτογενή τομέα, στην ανάπτυξη και τις υποδομές, στις υπηρεσίες δημόσιας υγείας, στην εκπαίδευση και σε ζητήματα κοινωνικής συνοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News