«Καίγονται» όλοι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο μεγαλύτερο δήμο της Κρήτης

Παραπολιτικά
«Καίγονται» όλοι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο μεγαλύτερο δήμο της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, στις προθέσεις των περισσότερων είναι να ανοίξουν τα χαρτιά τους πριν τις εθνικές κάλπες...

Μπορεί να βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο εθνικών εκλογών, φαίνεται όμως πως οι διεργασίες καλά κρατούν και για τα αυτοδιοικητικά.Όπως είναι φυσικό, το Ηράκλειο, ως ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμος της χώρας, συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μάλιστα, μετά τον Γιώργο Αλεξάκη, και ο Αλέξης Καλοκαιρινός με το “καλημέρα” του Μαρτίου είχε προγραμματίσει να ανακοινώσει το ενδιαφέρον του για το Ηράκλειο, με την πόλη να μετρά επισήμως πλέον δύο υποψηφίους. Μετά από την εθνική τραγωφία, ο τελευταίος ανέβαλε την εκδήλωση λόγω της συμμετοχής στο πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Η ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σε εύθετο χρόνο.

Βέβαια, το ενδιαφέρον εστιάζεται στους υποψηφίους, αλλά και στις μετακινήσεις που θα υπάρξουν από την παράταξη Λαμπρινού και τις δύο μεγάλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, με το παρασκήνιο να θέλει ρεκόρ υποψηφιοτήτων για τον μεγαλύτερο Δήμο της Κρήτης.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, στις προθέσεις των περισσότερων είναι να ανοίξουν τα χαρτιά τους πριν τις εθνικές κάλπες. Η αλήθεια είναι πως το παρασκήνιο είναι έντονο, μιας και για να φτάσουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει πρώτα να στηθούν οι εθνικές κάλπες και αυτές είναι που ίσως κρίνουν και το τελικό σύνολο των υποψηφίων για το Ηράκλειο. Για να δούμε... τι θα δούμε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News