Πόπη Τσαπανίδου: Έλαμψε η εκπρόσωπος Τύπου

Παραπολιτικά
Πόπη Τσαπανίδου: Έλαμψε η εκπρόσωπος Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τους πολιτικούς συντάκτες σε ξενοδοχείο του κέντρου με θέα την Ακρόπολη, για το πώς μπορεί να υπάρξει καλύτερη συνεργασία με τους διαπιστευμένους συντάκτες

«Ο Μητσοτάκης θυμήθηκε να μιλήσει για μισθούς μετά από ένα χρόνο αισχροκέρδειας. Έχει αναβάλει 12 φορές την επενδυτική βαθμίδα από το 2019 και του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε η εκπρόσωπος Τύπου στην Κουμουνδούρου, σχολιάζοντας τη συνέντευξη, προσθέτοντας πως ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί κατόρθωμα την ακραία φτωχοποίηση της κοινωνίας και νομίζει ότι κάποια ανεπαρκή κουπόνια, τα οποία μάλιστα προέρχονται από τα υπερέσοδα του ΦΠΑ, θα τον διασώσουν πολιτικά. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι Πόπη Τσαπανίδου στην επίσημη πρώτη της με τους δημοσιογράφους άφησε άριστες εντυπώσεις.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τους πολιτικούς συντάκτες σε ξενοδοχείο του κέντρου με θέα την Ακρόπολη, για το πώς μπορεί να υπάρξει καλύτερη συνεργασία με τους διαπιστευμένους συντάκτες. Ειπώθηκε πως η νέα εκπρόσωπος θα έχει μία με δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις την εβδομάδα όπως και μία με δύο ραδιοφωνικές. Η αρχή έγινε με τη Ναταλία Γερμανού στον Αlpha, την οποία άλλωστε τίμησε πρόσφατα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με θέα την Ακρόπολη και ντεσού το πιάνο του καθηγητή Νίκου Φαραντούρη, η Πόπη έλαμψε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News