Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Η επική απάντηση για τα γαλλικά του που έγιναν viral

Παραπολιτικά
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Η επική απάντηση για τα γαλλικά του που έγιναν viral

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τα σχόλια που δέχτηκε, ο ίδιος ο δικηγόρος αποφάσισε να τοποθετηθεί δημοσίως, αναγνωρίζοντας την κακή προφορά του και απαντώντας στους επικριτές του

Τις τελευταίες ημέρες ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έγινε viral στα social media για τα γαλλικά του στις κάμερες, μετά από την ακροαματική διαδικασία κατά την οποία απορρίφθηκε το αίτημα της Ελληνίδας ευρωβουλευτού σχετικά με την αποφυλάκισή της.

Η προφορά του γνωστού δικηγόρου δεν ήταν η δέουσα, με αποτέλεσμα μια συγκεκριμένη λέξη στη φράση του «Η Εύα Καϊλή δεν υπήρξε ποτέ corrompue (διεφθαρμένη)» να ακουστεί ως «Κορωπί».

Viral βίντεο με τις δηλώσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου κατέκλυσαν το διαδίκτυο, ξεπερνώντας ενδεχομένως σε σχόλια και αυτά για την ουσιαστική εξέλιξη της υπόθεσης, δηλαδή την προφυλάκιση της Εύας Καϊλή για τουλάχιστον ακόμα έναν μήνα.

Μετά τα σχόλια που δέχτηκε, ο ίδιος ο δικηγόρος αποφάσισε να τοποθετηθεί δημοσίως, αναγνωρίζοντας την κακή προφορά του και απαντώντας στους επικριτές του.

«Αγαπημένες-οι φίλοι, σας ανακοινώνω ότι παράλληλα με την δικηγορία, αποφάσισα να ανοίξω φροντιστήριο Γαλλικών στο ΚΟΡΩΠΙ (Corrompu-e)και θα το ονομάσω ΖΑΜΑΙ(Jamais).Σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ιδιαίτερα σε όσους γαλλομαθείς της Σορβόννης η κακή πράγματι προφορά μου αποτέλεσε αφορμή για χιούμορ, σχόλια, ειρωνεία» έγραψε στο Facebook ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News