Ιεραπετρίτικη κοινοβουλευτική «μεταγραφή»...

Παραπολιτικά
Ιεραπετρίτικη κοινοβουλευτική «μεταγραφή»...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Αγγελική Αδαμοπούλου συστρατεύεται στην κοινή μας προσπάθεια να φέρουμε μια ώρα αρχύτερα την πολιτική αλλαγή και τη δικαιοσύνη παντού. Καλωσόρισες, Αγγελική, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία!», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο facebook μετά τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου

Σε μια Λασιθιώτικη κοινοβουλευτική ''μεταγραφή'' προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που αυξάνει τη δύναμη της κοινοβουλευτικής του ομάδας, αριθμώντας πλέον 87 βουλευτές. Η κοινοβουλευτική προσθήκη αφορά στην Ιεραπετρίτισσα στην καταγωγή(από τη μεριά της μητέρα της) πρώην βουλευτή του ΜέΡΑ 24 Αγγελική -Ναταλία Αδαμοπούλου η οποία προσχώρησε επισήμως στην Κ.Ο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η νομικός και βουλευτής Α' Αθηνών είχε αποχωρήσει , θυμίζουμε, από το ΜέΡΑ25 στις 8 Μαρτίου καταγγέλλοντας σεξισμό και έλλειμμα δημοκρατίας στο κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη. Η Αγγελική-Ναταλία Αδαμοπούλου έχει κατά το ήμισυ καταγωγή από το νομό Λασιθίου καθώς η μητέρα της είναι από τη Βαϊνιά της Ιεράπετρας και μάλιστα ήταν πρωτεργάτης για να φτιαχτεί το λαογραφικό μουσείο του χωριού...

Το καλωσόρισμα Τσίπρα

«Η Αγγελική Αδαμοπούλου συστρατεύεται στην κοινή μας προσπάθεια να φέρουμε μια ώρα αρχύτερα την πολιτική αλλαγή και τη δικαιοσύνη παντού. Καλωσόρισες, Αγγελική, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία!», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο facebook μετά τη συνάντηση που είχαν χθες το μεσημέρι.

Αιχμηρό σχόλιο ΜέΡΑ 25

''Όπως είχαμε εξ αρχής επισημάνει, οι πραγματικοί λόγοι αποχώρησης της κ. Αδαμοπούλου, ήταν η προσωπική της πολιτική "κωλοτούμπα" για να συνταχθεί με τον μετρ του είδους και να απεμπολήσει κι αυτή το αντιμνημονιακό της παρελθόν. Της ευχόμαστε καλή τύχη στο νέο της συστημικό κόμμα'' επισημαίνει από τη μεριά του, σε δηκτικό τόνο, το ΜέΡΑ 25.

Υπενθυμίζεται η πρόσφατη σχετικά ανεξαρτητοποίηση της Φωτεινής Μπακαδήμα, η τρίτη μέσα σε 18 μήνες, μετά από την Κωνσταντίνα Αδάμου και την Αγγελική Αδαμοπούλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News