Σημειωτόν για 200 μέτρα στην παραλιακή του Ηρακλείου

Παραπολιτικά
Σημειωτόν για 200 μέτρα στην παραλιακή του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι τελευταίες μέρες, η κατάσταση έχει ξεφύγει, με τις αντοχές τον οδηγών να δοκιμάζονται σε βαθμό απελπισίας - Ο φωτογραφικός φακός για μια ακόμη φορά αποτύπωσε την τραγική εικόνα, με την ουρά των οχημάτων να φτάνει μια ανάσα από το Παγκρήτιο Στάδιο

Ο.Κ., έχει επισημανθεί πολλές φορές το πρόβλημα με την παραλιακή λεωφόρο στη συμβολή με την οδό Γιαμαλάκη και σε συνδυασμό με την κατάσταση που επικρατεί στην οδό Μητσοτάκη.

Τι τελευταίες μέρες, ωστόσο, η κατάσταση έχει ξεφύγει, με τις αντοχές τον οδηγών να δοκιμάζονται σε βαθμό απελπισίας. Ο φωτογραφικός φακός για μια ακόμη φορά αποτύπωσε την τραγική εικόνα, με την ουρά των οχημάτων να φτάνει μια ανάσα από το Παγκρήτιο Στάδιο.

Μάλιστα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς μπορεί να γίνει όταν τεθούν σε λειτουργία και τα νέα φανάρια που τοποθετήθηκαν στο παράκτιο μέτωπο.

Εκεί, σε ώρες αιχμής χρειάζεσαι μισάωρο για να διασχίσεις 200 μέτρα.

Δεν ξέρουμε αν μπορεί να γίνει κάτι, ωστόσο σίγουρα αυτό που ξέρουμε είναι πως, αντί να βελτιώνεται η κατάσταση εκεί, τα πράγματα χειροτερεύουν.

Στα τραγικά δεδομένα είναι πως άρχισε να καταγράφεται πρόβλημα και στον κόμβο της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, μπλοκάροντας Χανιώπορτα και λ. Καλοκαιρινού. Αλήθεια, αυτοί που έλεγαν πως η παραλιακή δεν επηρεάζει άλλους δρόμους στο Ηράκλειο, σήμερα τι έχουν να πουν;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News