Πανελλήνιες 2023: ««Δύσκολη Βιολογία» - Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις για το μάθημα της Βιολογίας ΓΕΛ

Εκπαιδευτικά Νέα
Πανελλήνιες 2023: ««Δύσκολη Βιολογία» - Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις για το μάθημα της Βιολογίας ΓΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2023 - Αυτά είναι τα θέματα της Βιολογίας - Οι πρώτες εκτιμήσεις και απαντήσεις

Στο μάθημα της Βιολογίας εξετάστηκαν σήμερα, Τρίτη 6 Ιουνίου οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), συνεχίζοντας τον αγώνα τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2023.

Δείτε εδώ τις απαντήσεις για το μάθημα της Βιολογίας

Δείτε εδώ τα θέματα στο μάθημα της Βιολογίας

Δείτε εδώ την πρώτη εκτίμηση για το μάθημα της Βιολογίας

«Δύσκολη Βιολογία»

Όπως σημειώνει το εκπαιδευτικό προσωπικό των Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» Ηρακλείου, «Μάλλον πρόκειται για τα πιο δύσκολα θέματα Βιολογίας των τελευταίων ετών. Πιθανόν αποτελέσει το μάθημα ορόσημο για την εισαγωγή στις υψηλόβαθμες σχολές των σπουδών υγείας!  Ήθελαν ιδιαίτερα προσοχή και έκρυβαν αρκετές παγίδες. Το άριστα είναι δύσκολο. Τα γραπτά πάνω από 16 μάλλον θα είναι σαφώς  λιγότερα από τα τελευταία χρόνια. Αναλυτικά: το Θέμα Α είναι εύκολο. Το Θέμα  Β είναι μεγάλης έκτασης αλλά ελεγχόμενης δυσκολίας και  αφορά αρκετά   την νέα εξεταζόμενη ύλη  Το θέμα Γ χαρακτηρίζεται προβλεπόμενο,  όμως αρκετά υποερωτήματα χρειαζόταν εξαιρετική προσοχή. Το θέμα Δ σίγουρα είναι  ιδιαιτέρως απαιτητικό με σημεία παγίδες.»

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλαδικές 2023

Για μία ακόμη χρονιά, το neakriti.gr θα βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων

Το neakriti.gr, σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια «Πουκαμισάς» Ηρακλείου, θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2023 και τις απαντήσεις τους, καθώς και όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023, έως ότου ανακοινωθούν.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ. 

Το πρόγραμμα για τα ΓΕΛ

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλαδικές 2023

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News