Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής, υψηλής ζήτησης! (vid)

Πανελλήνιες εξετάσεις
Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής, υψηλής ζήτησης! (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον από 25.000 περίπου χιλιάδες  υποψήφιους πέρσι για τις Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής, σχολές του 4ου Επιστημονικού Πεδίου!

Ο κύριος Μανόλης Μαυράκης, Φιλόλογος και Διευθυντής στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου, αλλά και υπεύθυνος  στο κέντρο συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού του Φροντιστηρίου, μίλησε την Δευτέρα 8 Απριλίου στην ΚΡΗΤΗ TV, στην εκπομπή Καλό Μεσημέρι για τις σχολές του 4ου Επιστημονικού Πεδίου.

Αφού αναφέρθηκε στα Θερινά τμήματα προετοιμασίας Γυμνασίου και Λυκείου στο Φροντιστήριο Πουκαμισάς Ηρακλείου για το φετινό καλοκαίρι, αναφέρθηκε στα στατιστικά των σχολών του 4ου επιστημονικού πεδίου στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2022.

Στη συνέχεια επέμεινε σε επιλογές σπουδών στις Οικονομικές επιστήμες κυρίως, καθώς και στο σημαντικό ζήτημα των επαγγελματικών δικαιωμάτων που αυτές μπορούν να διασφαλίσουν. Πανεπιστήμια που ξεχωρίζουν και δίνουν θετική προοπτική στην αγορά εργασίας. Πρόκειται για έναν κλάδο δυναμικό που δίνει πολλές διεξόδους.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News