Μελέτη με Πρόγραμμα. Το μυστικό της επιτυχίας! (vid)

Εκπαιδευτικά Νέα
Μελέτη με Πρόγραμμα. Το μυστικό της επιτυχίας! (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μελέτη χωρίς πρόγραμμα στις τάξεις του Λυκείου και μάλιστα στην προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι αποτελεσματική!

Ο κύριος Μανόλης Μαυράκης, φιλόλογος και διευθυντής στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου, αλλά και υπεύθυνος  στο κέντρο συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού  του Φροντιστηρίου,

μίλησε την Δευτέρα 6 Μαρτίου στην Κρήτη TV, στην εκπομπή Καλό Μεσημέρι για την σημασία και την αποτελεσματικότητα ενός «Προγράμματος Μελέτης Εβδομάδας» για όλους τους μαθητές.

Αφού αναφέρθηκε στην εκπαιδευτική επικαιρότητα, επικεντρώθηκε στον τρόπο με τον οποίον στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς οργανώνουν για τους μαθητές Προγράμματα Μελέτης Εβδομάδας. Έδειξε συγκεκριμένους τρόπους και τεχνικές για τηνκατάρτιση τους. Πώς ξεκινάει η προετοιμασία ενός προγράμματος, ποιες είναι οι προτεραιότητες που πρέπει να δίδονται, πώς μοιράζεται η μελέτη μέσα στην εβδομάδα, με ποια κριτήρια.

Είναι βέβαιο ότι η  πειθαρχία πάνω σε Πρόγραμμα Μελέτης αποτελεί  σημαντικότατο παράγοντα επιτυχίας για τους υποψήφιους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News