«Τουρισμός για όλους»: Συνεχίζεται η υποβολή των αιτήσεων ανεξαρτήτως ψηφίων ΑΦΜ

Οικονομία
«Τουρισμός για όλους»: Συνεχίζεται η υποβολή των αιτήσεων ανεξαρτήτως ψηφίων ΑΦΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δόθηκε τριήμερη παράταση

Παρατείνεται έως την Δευτέρα 12/7/2021 η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης συμμετοχής,  μέσω της πλατφόρμας “tourism4all.gov.gr”, λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης συμμετοχής στο πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους”.

Αναλυτικότερα, από σήμερα Σάββατο 10/7 έως και τη Δευτέρα 12/7, όλοι οι πολίτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής ανεξαρτήτως των τελευταίων ψηφίων ΑΦΜ, μπορούν να υποβάλουν την σχετική αίτηση.

Επισημαίνεται ότι δεν θα δοθεί νέα παράταση, και συνεπώς καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αξιοποιήσουν τις 3 ημέρες παράτασης για να αιτηθούν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» είναι τεράστιο και όπως είπε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη έχουν ήδη γίνει πάνω από 200.000 αιτήσεις, ενώ η παράταση αφορά επιπλέον 50.000 voucher.

Η Σοφία Ζαχαράκη εξήγησε επίσης ότι «τα παλιά voucher ισχύουν μέχρι το τέλος του έτους. Τα καινούρια θα δοθούν, μετά την εκκαθάριση των αιτήσεων, γύρω στις 5 Αυγούστου και μπορούν να βοηθήσουν στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν».

Φωτογραφία: pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News