Είστε νέος και θέλετε να γίνετε επιχειρηματίας; Αυτό το Συνέδριο είναι για σας

Οικονομία
Είστε νέος και θέλετε να γίνετε επιχειρηματίας; Αυτό το Συνέδριο είναι για σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ηράκλειο θα είναι ο τέταρτος σταθμός του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Startup Europe Week Crete, όπου θα ολοκληρώσει και το φετινό του ταξίδι.

Το Startup Europe Week διοργανώνεται και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης από τον τοπικό πρεσβευτή Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) ως μια πρωτοβουλία των Startup Europe/European Committee με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης.

Στο Ηράκλειο οι ομιλητές είναι οι:

Μάνος Μόσχους, CTO at AbZorba

Νίκος Βαρβαδούκας, Chief Omnichannel Officer at Cosmossport

Παναγιώτης Παρτσίβελος, Associate Professor at Technical University of Crete          

Γιώργος Καλομοίρης, Curator of TEDx Anogeia

Amir Jacob, Marketing Director at UPS of Greece, Hungary and Romania

Το παρόν θα δώσουν ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης καθώς κι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Οδυσσέας Ζώρας.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που θα συντονίσει o αρχισυντάκτης του epixeiro.gr Στάθης Κετιτζιάν, με την ενεργή συμμετοχή του κοινού που θα θέσει τις δικές του ερωτήσεις μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας conferience.

Στον Άγιο Νικόλαο πρόκειται να διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 στις 15:00 στο ΤΕΙ Κρήτης, Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Φέτος, το συνέδριο έχει την θεματική “Αναπτύσσοντας το επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Κρήτη”. Κοινό και ομιλητές θα εμπνευστούν, θα δικτυωθούν, θα μοιραστούν εμπειρίες και θα δημιουργήσουν προτάσεις για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού startup οικοσυστήματος στην Κρήτη.

Μετά το πέρας των ομιλιών το συνέδριο συνεχίζει με ένα απόλυτα διαδραστικό χαρακτήρα καθώς το κοινό θα πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, θα δοθεί στους συμμετέχοντες ένα πραγματικό πρόβλημα. Θα τεθεί λοιπόν ένα challenge (μια πρόκληση) στην οποία οι συμμετέχοντες σε ομάδες θα αναπτύξουν ιδέες και θα προτείνουν λύσεις, οι οποίες θα προκύψουν με την εφαρμογή εργαλείων νοητικής σύλληψης, με απόλυτα βιωματικό τρόπο.

Το workshop θα υποστηριχθεί από μέντορες συνεργάτες/εθελοντές του Youth Entrepreneurship Club.

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν για έπαθλα αξίας 1000€, στο “Speedy Networking Contest”.

*Για την παρακολούθηση του Συνεδρίου απαιτείται η ηλεκτρονική προεγγραφή. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 15:30. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για την εξασφάλιση θέση σας παρακαλείστε να είστε εκείνη την ώρα.

Το Συνέδριο Επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου στο Ibis Style Central Hotel στις 16:00.

Χορηγοί επικοινωνίας: Κρήτη TV

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News