default-image

Εντυπωσιάζει το περίπτερο μαθητών στον «Αγροτικό Αύγουστο»

Κρήτη
Εντυπωσιάζει το περίπτερο μαθητών στον «Αγροτικό Αύγουστο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θυμαρίσιο μέλι, ρακή, ελαιόλαδο, τυροκομικά και άλλα προϊόντα της Κρητικής γης από ντόπιους παραγωγούς και τυποποιητές προβάλλονται για μια ακόμη χρονιά στην κορυφαία για τα Χανιά έκθεση «Αγροτικός Αύγουστος».

Η διοργάνωση συμπληρώνει φέτος 19 χρόνια, με τους συμμετέχοντες να μιλούν για ένα σημαντικό εργαλείο προώθησης των προϊόντων τους, με την επισκεψιμότητα να ξεπερνά κάθε προηγούμενο και τους παραγωγούς και τυποποιητές να μιλούν για μια ιδανική ευκαιρία προώθησης και προβολής των προϊόντων της Κρητικής γης.

Η έκθεση «Αγροτικός Αύγουστος 2017», με κεντρικό σύνθημα «Όταν η παράδοση πιστοποιείται», αποτελεί σημείο αναφοράς για τα Χανιά και τους παραγωγούς κρητικών προϊόντων που μέσα από τη συμμετοχή τους διευρύνουν τις δυνατότητες των επιχειρήσεων τους.

Στη φετινή έκθεση που φιλοξενείται στην Πλατεία 1866 ξεχωρίζει το περίπτερο της Αγροτικής Φυλακής Αγιάς με βιολογικά προϊόντα καθώς και του ΕΠΑΛ Βρυσών που προβάλλει ένα πρωτότυπο ρόφημα δικής του έμπνευσης και παραγωγής!

Τον Αγροτικό Αύγουστο συνδιοργανώνουν ο δήμος Χανίων, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Παράλληλα με την έκθεση που θα παραμείνει ανοιχτή ως τις 31 Αυγούστου, οργανώνονται παραδοσιακές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News