default-image

"Μπάχαλο" με τις φορολογικές δηλώσεις των αγροτών (video)

Οικονομία
"Μπάχαλο" με τις φορολογικές δηλώσεις των αγροτών (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το απόλυτο μπάχαλο έχει δημιουργηθεί με τις φορολογικές δηλώσεις για χιλιάδες αγρότες, οι οποίοι ταλαιπωρούνται απίστευτα, αφού το σύστημα taxisnet δεν τους αναγνωρίζει ως κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.

Ο κ. Βασίλης Θεοδωράκης, αν και αγρότης από το 1996 μέχρι σήμερα, βρέθηκε ξαφνικά… ελεύθερος επαγγελματίας στο taxisnet το οποίο δεν τον αναγνωρίζει ως κατά κύριο επάγγελμα αγρότη, όπως συνέβη και σε εκατοντάδες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στο νησί…

Συνέπεια να επικρατεί αναστάτωση και με τους αγρότες να προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι πράγματι αγρότες ώστε να λάβουν την έκπτωση φόρου που οδηγεί στο αφορολόγητο όριο και κυρίως να μην επιβαρυνθούν με επιπλέον φόρο.

Για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε γύρω από τις φορολογικές δηλώσεις αγροτών στην Κρήτη, αναφέρεται ο Μύρων Χιλετζάκης ο οποίος αποδίδει το όλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον επίμαχο κωδικό 037 του εντύπου Ε1 ο οποίος είναι κλειδωμένος.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_6cg1suop/

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News