Οικονομία

Στη φάκα ο "ποντικός" για το μισό τόνο ελαιολάδου

Συνελήφθη 30χρονος κατηγορούμενος για κλοπή. Από δύο ακόμα υποθέσεις κλοπών που εξιχνιάστηκαν προέκυψε ότι είχε κλέψει σχεδόν μισό τόνο ελαιολάδου.

Συνελήφθη 30χρονος κατηγορούμενος για κλοπή. Από δύο ακόμα υποθέσεις κλοπών που εξιχνιάστηκαν προέκυψε ότι είχε κλέψει σχεδόν μισό τόνο ελαιολάδου. Επίσης έκλεβε ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία και ελαιόλαδο από οικίες και αποθηκευτικούς χώρους.

Ειδικότερα, μεταμεσονύκτιες ώρες της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου σε περιοχή του Δήμου Αχαρνών Αστερουσίων, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από οικία ιδιοκτησίας 80χρονου μια τηλεόραση, πενήντα κιλά λάδι και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Από την αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 30χρονος από κοινού με άγνωστο δράστη διέπραξαν την κλοπή.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση διαπιστώθηκε ότι το Φεβρουάριο του 2016, ο 30χρονος είχε διαπράξει επιπλέον δύο κλοπές σε αποθηκευτικούς χώρους σε περιοχές του Δήμου Χερσονήσου και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους συνολικά  420 κιλά ελαιόλαδο και διάφορα εργαλεία (ξυλοκοπτικά μηχανήματα).

Από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 25 Οκτωβρίου ο 30χρονος.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια