Οικονομία

Ανανέωση συνεργασιών Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας

Ο Όμιλος ΤΥΡΑΣ και η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνουν την ανανέωση των συνεργασιών Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Ειδικότερα στο πρόγραμμα συμμετέχει η εταιρεία ΤΥΡΑΣ Α.Ε. καθώς και η θυγατρική της ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.» και τους διακριτικούς τίτλους «Όλυμπος» και «Ροδόπη», που διαθέτει παραγωγικές εκμεταλλεύσεις στη Λάρισα και στην Ξάνθη, όπου και παράγονται προϊόντα γάλακτος από πρώτη ύλη γάλακτος εκμεταλλεύσεων κτηνοτρόφων από τις περιοχές της Θεσσαλίας, Ηπείρου και Β. Ελλάδος.

Η Βιομηχανία Γάλακτος ΤΥΡΑΣ Α.Ε., με έδρα τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, παράγει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της μια μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων παραδοσιακών προϊόντων γάλακτος (τυρί, γιαούρτι, κρέμα γάλακτος). Ο λεπτομερής επιχειρηματικός σχεδιασμός της σε συνδυασμό με την υψηλή κατάρτιση, τη γνώση, την εμπειρία και το μεράκι που διακρίνει όλο το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελούν τους βασικούς παράγοντες για την ανάπτυξή της.

Η εταιρεία «Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.» με έδρα και παραγωγική εκμετάλλευση στη Λάρισα επιβεβαιώνει μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της και την ανοδική της πορεία τη δέσμευσή της για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία, πιστή στις αξίες της για σεβασμό προς τους καταναλωτές, τους εργαζόμενους και το περιβάλλον, επενδύει στην καινοτομία για την παραγωγή παραδοσιακών βιολογικών προϊόντων.

Επίσης, η παραγωγική μονάδα που η «Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.» διατηρεί στην Ξάνθη συγκεντρώνει σχεδόν ολόκληρη την ποσότητα γάλακτος που παράγεται στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης και του Έβρου. Το γαλακτοκομείο διαθέτει εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες εξοπλισμού στον τομέα της συλλογής, επεξεργασίας και συσκευασίας του γάλακτος και με σύμμαχο τη φύση και την παράδοση διασφαλίζει την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων.

Η ανανέωση των παραπάνω συνεργασιών πιστοποιεί τη σταθερή βούληση της τράπεζας για ενίσχυση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας που συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλάδου της κτηνοτροφίας, ενώ παράλληλα ενισχύει τους κτηνοτρόφους με στόχο την παραγωγή κορυφαίας ποιότητας ελληνικών προϊόντων που ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις καταναλωτών στην εθνική και στη διεθνή αγορά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια