Ταξίδια

Google Maps: Πώς σου γλιτώνουν χρήματα στο βενζινάδικο – Η υπηρεσία

Οι Χάρτες Google Maps σας «αφήνουν» να εξερευνήσετε μια περιοχή, ενώ παρουσιάζουν πάνω στους Χάρτες και τις τιμές των καυσίμων των σταθμών ανεφοδιασμού

Οι Χάρτες Google Maps, είναι τα τελευταία χρόνια από τους πλέον δημοφιλείς τρόπους πλοήγησης, είτε κινείστε με αυτοκίνητο είτε όχι.

Η Google προχώρησε πρόσφατα σε μια σειρά από σημαντικές ανανεώσεις που έκαναν τους Χάρτες της ακόμη πιο χρηστικούς για όλους. Πλέον οι Χάρτες παρέχουν περισσότερες και σαφέστερες πληροφορίες για το μέρος όπου κινείται ένας χρήστης.

Για όλους εκείνους που κινούνται με αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα, ίσως η πιο σημαντική νέα πληροφορία που προσφέρουν οι Χάρτες και βοηθά τον χρήστη να σχεδιάσει καλύτερα τη διαδρομή του, είναι η παρουσίαση των τιμών των διοδίων πάνω στους Χάρτες.

Έχοντας και την παραπάνω πληροφορία είναι πιο εύκολο για τον χρήστη να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει την διαδρομή που έχει επιλέξει ή θα προτιμήσει να χρησιμοποιήσει το δρόμο με τα διόδια, χωρίς παράλληλα να βρεθεί προ εκπλήξεων.

Η υπηρεσία αυτή  συνεχίζει επίσης να προσφέρει και τις εναλλακτικές διαδρομές εφόσον κάποιος δεν επιθυμεί να πληρώσει διόδια, ενώ δίνει και τη δυνατότητα επιλογής και της διαδρομής που θα σας βοηθήσει να καταναλώσετε τη μικρότερη δυνατή ποσότητα καυσίμου. 

Ιδιαίτερα σημαντική υπηρεσία που προσφέρουν τα Google Maps και ίσως δεν είναι πολύ γνωστή στο κοινό, είναι και η δυνατότητα που έχει η υπηρεσία Google Maps να παρουσιάζει πάνω στους Χάρτες και τις τιμές των καυσίμων των σταθμών ανεφοδιασμού που βρίσκονται στην περιοχή ενδιαφέροντος του χρήστη.

Οι Χάρτες σας «αφήνουν» να εξερευνήσετε μια περιοχή, έχοντας ως επιλογή και τα βενζινάδικα και παρουσιάζει μαζί με την τιμή της αμόλυβδης.

Σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε το σχετικό tab ή να πληκτρολογήσετε στη σχετική μπάρα «Gas Prices» και να δείτε τις τιμές της βενζίνης στην περιοχή που βρίσκεστε.

Έτσι μπορείτε να κάνετε άμεσα σύγκριση στις τιμές και να επιλέξετε εκείνη που θεωρείτε πιο συμφέρουσα.

Πηγή: carandmotor.gr

Φωτογραφία αρχείου Pexels 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια