Κονκάρδα το σκίτσο «Μένουμε σπίτι» από τον ζωγράφο Πάνο Γαλάνη

Life
Κονκάρδα το σκίτσο «Μένουμε σπίτι» από τον ζωγράφο Πάνο Γαλάνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πάνος Γαλάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Καλό Μεσημέρι και συνομίλησε μέσω SKYPE με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Εντυπωσιακό είναι το σκίτσο «Μένουμε σπίτι» με τους επαγγελματίες υγείας, από τον ζωγράφο Πάνο Γαλάνη το οποίο μάλιστα έγινε κονκάρδα από το υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου του Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα.

Ο Πάνος Γαλάνης, ο οποίος κατάγεται από την Πρέβεζα συνομίλησε μέσω SKYPE με την Πρεβεζάνα της Κρήτης Ιωάννα Μαλέσκου, περιγράφοντας τα συναισθήματά του, όταν αντίκρισε την κονκάρδα.

« Συγκινήθηκα. Δεν το περίμενα.  Με τη βοήθεια ενός τοπικού δημοσιογράφου, πληροφορήθηκα ότι ήταν μια κίνηση της προϊσταμένης του τμήματος κορωνοϊού του Ερυθρού Σταυρού, η οποία θέλησε να εμψυχώσει το υγειονομικό προσωπικό στη μάχη που δίνει ενάντια στον Κορωνοϊό.  Το χαρακτήρισα ως …παράσημο, όταν το είδα καρφιτσωμένο και φορεμένο στις στολές των υγειονομικών» , δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γαλάνης, στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» της Κρήτη TV.

Ο ίδιος ζωγραφίζει από παιδί ενώ η φύση αποτελεί την μεγαλύτερη έμπνευση του για τις δημιουργίες του.

Την περίοδο της Καραντίνας, αντικρίζοντας το τηλεοπτικό σποτ του υπουργείου Υγείας «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» , αποφάσισε να βρει έναν τρόπο δημιουργικό, ώστε να πείσει πρώτα τον εαυτό του, ώστε να μείνει σπίτι.  Μετά από διάφορες σκέψεις, δημιούργησε το εντυπωσιακό σκίτσο, το οποίο απεικονίζει μια υγειονομικό, η οποία φτιάχνει με τα γάντια της, μια σκέπη για την ελληνική οικογένεια, η οποία πρέπει να μείνει σπίτι για να προστατευτεί από τον αόρατο εχθρό, τον κορωνοϊό.

Στα μάτια της νοσηλεύτριας ζωγράφισε την Ελληνική σημαία, η οποία δακρύζει λόγω της δύσκολης κατάστασης που βιώνει η χώρα μας.

Στο ταλέντο του Πάνου Γαλάνη, αναφέρθηκε η παρουσιάστρια, στην οποία ο καλλιτέχνης επιφύλαξε μια έκπληξη.  Το σκίτσο της Ιωάννας Μαλέσκου!!!

 Η γλυκιά παρουσιάστρια εντυπωσιάστηκε, με τον Πάνο Γαλάνη να σχολιάζει ότι «δεν μπορεί να αντιπροσωπεύσει την πραγματική ομορφιά της», ενώ στην αρχή της εκπομπής ο ζωγράφος έδωσε συγχαρητήρια στην Ιωάννα Μαλέσκου για το σπουδαίο έργο το οποίο επιτελεί, λέγοντας ότι « στην Πρέβεζα, είμαστε περήφανοι για σένα!».

Δείτε το απόσπασμα στο «Καλό Μεσημέρι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News