default-image

GNTM 2 - «Άγριες Μέλισσες» - Ποιο πρόγραμμα «χτύπησε» τηλεθέαση 45,9%;

Life
GNTM 2 - «Άγριες Μέλισσες» - Ποιο πρόγραμμα «χτύπησε» τηλεθέαση 45,9%;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό;

Δύο μόνο προγράμματα «σάρωσαν» το βράδυ της Δευτέρας: το GNTM 2 που οδεύει προς τον τελικό, αλλά και η σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες» που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Μάλιστα στο επεισόδιο της Δευτέρας με τη διπλή αποχώρηση, το GNTM έφτασε σε τηλεθέαση ακόμα και το 45,9% τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα δύο ονόματα των κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, το GNTM σημείωσε τηλεθέαση 34% από τις 21.00 ως και μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα οπότε και ολοκληρώθηκε στις ηλικίες 18-54.

Το GNTM βρέθηκε από νωρίς πολύ ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης, χάνοντας την πρώτη θέση μόνο γύρω στις 23.00 και όταν βρέθηκε αντιμέτωπο με τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Τι τηλεθέαση έκαναν οι «Άγριες Μέλισσες»

Η σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» κατέγραψε τηλεθέαση 27,5% στο σύνολο προβολής της από τις 22.45 ως και λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα. Ωστόσο, το σίριαλ κατάφερε να κερδίσει ένα μισάωρο στη μάχη απέναντι στο GNTM, μεταξύ 23.15 και 23.45 όταν και έφτασε στο πικ της τηλεθέασης, με 35,6%.

Όσο για τον ανταγωνισμό, για άλλη μια φορά σύμφωνα με το iefimerida.gr συμπιέστηκε πολύ ανάμεσα σε GNTM και «Άγριες Μέλισσες». Οι σειρές του ALPHA, «Σπίτι είναι...» και «Έρωτας μετά» έμειναν σε μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης με 9,3% έκαστη, ενώ και το καθημερινό του ΑΝΤ1, «Αν Ήμουν Πλούσιος» περιορίστηκε σε ποσοστό 11%. Από την πλευρά της, η σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις» σημείωσε 14,2% στις ηλικίες 18-54 και η κωμωδία «Πέτα τη Φριτέζα» 13,6%.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News