Ανδριανή: Οι καλεσμένοι μιλούν για τη μαγεία της προσφοράς και τη δύναμη της γνώσης

Life
Ανδριανή: Οι καλεσμένοι μιλούν για τη μαγεία της προσφοράς και τη δύναμη της γνώσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Για τους φωτεινούς ανθρώπους που συναντάμε στη ζωή μας και την αλλάζουν σε μια στιγμή"

Tο Σάββατο 15/6 οι καλεσμένοι της Ανδριανής μιλούν για τη μαγεία της προσφοράς και τη δύναμη της γνώσης.

Η Ανδριανή συναντά την εκπαιδευτικό Ροδούλα Καφτάκη και κάνουν μια συζήτηση για ένα θέμα που πολλές φορές κουβεντιάζουμε, πολύ μας απασχολεί αλλά λειτουργούμε σαν να μην ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε. Αναφέρομαι στη σχέση των παιδιών με τις ηλεκτρονικές συσκευές και το διαδίκτυο.

Η Ροδούλα μας εξηγεί πόσο προσεκτικοί οφείλουμε να είμαστε οι γονείς. Η τεχνολογία έχει τέτοια δυναμική που αδυνατούμε να ελέγξουμε, οφείλουμε όμως να βάζουμε όρια και να είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι, ώστε να φροντίζουμε και να προφυλάσσουμε τα παιδιά μας στον ψηφιακό κόσμο  όπως ακριβώς κάνουμε και στον πραγματικό κόσμο.

Η Βούλα Νεονάκη μας πάει εκδρομή και μαζί εντοπίζουμε κρυμμένους θησαυρούς. Συνήθως στο Ζαρό πάμε για μια βόλτα στη λίμνη. Σήμερα ανακαλύπτουμε τους ξεχασμένους Νερόμυλους του Ζαρού, που άλλοτε ξεδιψούσαν τις καλλιέργειες του τόπου και ήταν πηγή ζωής για την ευρύτερη περιοχή.

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου και η Χριστίνα Χαλκιαδάκη ήρθαν να μιλήσουν για το Make a wish – Κάνε μια ευχή Ελλάδος. Η ομάδα του Make a wish πραγματοποιεί ευχές παιδιών με ασθένειες απειλητικές για τη ζωή τους. Η συζήτηση με την Ανδριανή εξελίχθηκε σε μια ζεστή κουβέντα από καρδιάς, για τα άλματα που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας. Για τους φωτεινούς ανθρώπους που συναντάμε στη ζωή μας και την αλλάζουν σε μια στιγμή. Για την αγάπη που ξεχειλίζει και απλώνεται γύρω μας όταν αποφασίσουμε να βγούμε από τον μικρόκοσμο μας και αρχίσουμε να τη μοιράζουμε. Με ένα τρόπο μαγικό αυτή η αγάπη δεν μοιράζεται σε μικρότερα κομμάτια αλλά πολλαπλασιάζεται και κάνει θαύματα.

Tο Σάββατο 15/6 στις 22:00 το βράδυ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News