Εσείς θα χάσετε την 3η Γιορτή Κρεμμυδιού;

Life
Εσείς θα χάσετε την 3η Γιορτή Κρεμμυδιού;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Σάββατο,01 Σεπ 2018, 21:30
Προαύλιος χώρος Πολιτιστικού Συλλόγου

Μία γιορτή που έχει γίνει πια θεσμός έρχεται να «γράψει» τη δική της ιστορία για το φετινό καλοκαίρι.

Στους Κασσάνους του Δήμου Μινώα Πεδιάδος μη χάσετε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 την 3η Γιορτή Κρεμμυδιού που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κασσάνων «Ο Αφέντης Χριστός», με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την αιγίδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Στους Κασσάνους παράγονται τα γνωστά εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας κρεμμύδια, και ο Πολιτιστικός Σύλλογος για τρίτη συνεχή χρονιά, θα προσπαθήσει να αναδείξει αυτό το εξαιρετικής ποιότητας αγροτικό προϊόν του χωριού, το κρεμμύδι. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε όσους παρευρεθούν, να το γνωρίσουν και φυσικά να το δοκιμάσουν. Να μιλήσουν με τους παραγωγούς του χωριού, να προμηθευτούν κρεμμύδια και να μάθουν για την βιολογική καλλιέργεια με την οποία παράγεται.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου:

«Οι επισκέπτες θα έχουν για άλλη μια χρονιά την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα Κασσανιώτικα κρεμμύδια, προσφορά των ντόπιων παραγωγών του χωριού, μαγειρεμένα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους από εκλεκτούς μαγείρους της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση και που θα ετοιμάζουν εδέσματα κατά την διάρκεια της βραδιάς.

Οι νοικοκυρές του χωριού θα δώσουν για άλλη μια χρονιά το στίγμα τους, με τα κεράσματα για το καλοσώρισμα των επισκεπτών.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους αναμνηστικές συσκευασίες με κρεμμύδια.

Το μενού θα είναι πλούσιο, και η βραδιά θα ολοκληρωθεί με μεγάλο Κρητικό γλέντι όπου θα μας διασκεδάσουν οι μουσικοί Γιώργης Μανωλάκης, Γιώργης Γιανναδάκης, Γιώργης Σταυρακάκης και Γιάννης Παπατζανής.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News