Τα... «έσπασε» το Chania Rock Festival 2018!

Life
Τα... «έσπασε» το Chania Rock Festival 2018!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για 12η χρονιά το Chania Rock Festival, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Νότιας Ευρώπης και φυσικά της Ελλάδας, έδωσε ηχηρό «παρών» προσελκύοντας ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο.

Το πιο… ροκ φεστιβάλ της Κρήτης πραγματοποιήθηκε στις 29 και 30 Ιουνίου με συγκροτήματα από 6 χώρες που έφτασαν στα Χανιά για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές μουσικής στον Προμαχώνα San Salvatore της πόλης.

Συγκεκριμένα,  το Σάββατο 30 Ιουνίου, headliners δεν ήταν άλλοι από τους DIRKSCHNEIDER, το γκρουπ με το οποίο περιοδεύει ο θρυλικός, πρώην τραγουδιστής των Accept, Udo Dirkschneider! Η εμφάνισή τους μάλιστα, ήταν αποκλειστική για τη χώρα μας, μέσα στο 2018!

Την ίδια μέρα, έπαιξαν οι Σουηδοί hard rock ήρωες, H.E.A.T., ένα σχήμα που αποτελεί συναυλιακό απωθημένο όλων των Ελλήνων φίλων αυτής της μουσικής, ακολουθώντας τα βήματα των πασίγνωστων EUROPE.

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου, εν τω μεταξύ, headliners του Chania Rock Festival ήταν ένα συγκρότημα που έχει έδρα την Ελλάδα, αλλά καριέρα διεθνή! Οι SEPTICFLESH, λοιπόν, ανέλαβαν τον ρόλο του μεγάλου πρωταγωνιστή την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, με το συμφωνικό, ακραίο metal τους, που έχει κατακτήσει τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά την επανασύνδεσή τους πριν από 10 χρόνια.

Στο neakriti.gr και τον εικονολήπτη Αντώνη Ιγγλεζάκη μιλά ο κ. Γιάννης Αναστασάκης, συνδιοργανωτής του Φεστιβάλ.

Δείτε μοναδικές στιγμές από το Chania Rock Festival:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News