Έρχεται… «αέρας» από Led Zeppelin στο Matala Beach Festival

Life
Έρχεται… «αέρας» από Led Zeppelin στο Matala Beach Festival

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους No Quarter παρουσιάζει το Matala Beach Festival, το Σάββατο 23 Ιουνίου και φέρνει… «αέρα» από Led Zeppelin!

Οι No Quarter είναι μία τετραμελής μπάντα από την Αθήνα που παίζει και αναπαριστά ζωντανά τα κομμάτια και τις συγκινήσεις που θα μπορούσε κανείς να βιώσει σε ένα live των θρυλικών Led Zeppelin!

Αποτελούμενοι από τους Σκούρτη «Πάπια» Δημήτρη (Φωνή), Μούρτζη Φίλιππο (Κιθάρα), Γκρίτζαλη Βαγγέλη (Μπάσο, Πλήκτρα), Σακελλαρίου Στέφανο (Τύμπανα) διανύουν τον τέταρτο χρόνο ενεργής πορείας και συμμετοχής σε πολλές και μεγάλες live σκηνές ανά την Ελλάδα, μένοντας πιστοί στο ύφος, το στυλ και τη δυναμική της σημαντικότερης - κατά πολλούς - μπάντας όλων των εποχών.

Σκοπός των εμφανίσεων των No Quarter είναι να ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν τους οπαδούς και φίλους των Led Zeppelin όπου κι αν αυτοί βρίσκονται με ένα extra large και χορταστικό setlist.

Ιδιαίτερος και αγαπημένος σταθμός για την περιοδεία του 2018 θα είναι το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 7:00 το απόγευμα στo Matala Beach Festival 2018, εν όψει της 50ής επετείου από την ίδρυση των Led Zeppelin!

Και αν δεν μπορέσετε να τους δείτε από κοντά, ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV έχει φροντίσει να σας εφοδιάσει με πλούσιο υλικό από το Matala Beach Festival 2018, καθώς αποτελεί χορηγό επικοινωνίας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, κρατώντας το κοινό στον παλμό των πιο σημαντικών events της Κρήτης!

Και όπως σε κάθε κορυφαία διοργάνωση, μεγάλος χορηγός είναι η αγαπημένη μπύρα, η AMSTEL!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News