Μαγειρική

Αφράτη και λαχταριστή μηλόπιτα σαν κέικ, από τα χεράκια της Μπίτζη!

Μήλο και κανέλα: η πιο γλυκιά χειμωνιάτικη γεύση

H Αναστασία μας βρέθηκε πρόσφατα στο «Καλό Μεσημέρι» και παρουσίασε στην Ιωάννα Μαλέσκου την νόστιμη μηλόπιτα της!

Δοκιμάστε την εκδοχή της, είναι με πολύ λίγα υλικά όπως μας έχει συνηθίσει και που υπάρχουν στο σπίτι μας!

Ένα γλυκό αγαπημένο για μικρούς και μεγάλους, εκμεταλλευόμαστε τα μηλαράκια της εποχής και φτιάχνουμε την πιο λαχταριστή μηλόπιτα!

Σημειώστε την συνταγή:

Για την ζύμη μας

  • 1 βιτάμ
  • 1 ½ ποτήρι ζάχαρη
  • 1 ποτήρι γάλα
  • 1 φαρίνα
  • 4 αυγά
  • 2 βανίλιες

Στο ταψάκι μας

  • 6 μήλα
  • Κανέλα
  • Ζάχαρη
  • Κονιάκ

Εκτέλεση:

  • Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τα μήλα μας και τα βάζουμε στην φόρμα μας
  • Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα
  • Ραντίζουμε με κονιάκ
  • Ρίχνουμε σε ένα μπολ το βιτάμ, την ζάχαρη, ένα - ένα τα αυγά και τα χτυπάμε καλά, βανίλιες, γάλα και φαρίνα μαζί
  • Τέλος βάζουμε το μίγμα στο ταψάκι μας και ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς για ία ώρα!

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια